Brutální počítač

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Anonymous 13. 12. 2006 20:49

oneill_sx1 píše:Tady na tomto foru je jasne ze vsichni tlaci do pc. na autorevue by to byla auta... at si koupi co chce, ale hezka dovolena je hezka dovolena :-)

No, on to tazatel hlavně dal do místnosti PC sestavy, takže... Já jsem pro audio :mrgreen: .. Už sem končím přispívat, nechci mu motat hlavu, třeba už je dávno utratil. Ať koupí to, co považuje za správné.
Anonymous

Odeslat příspěvekod PC 13. 12. 2006 21:10

Audio za 150 tisíc ? Pch, kvalitní audio nekoupíš pod dvě mega. Psali o tom v Playboyi. Jen si nevzpomenu jak se ta značka jmenovala, accuzone nebo tak nějak... Prý jen zesilovač stojí 250 000... Je pravda že to je už pár let ale nemyslím že by se cena hi-tech sestav pro audiofily nějak brutálně měnila. Pro mě je třeba synonymem luxusu Bang and Oluffsen ale tohle je bylo ještě dražší a móc hezký, prý aby to dobře hrálo tak to má v sobě elektronky...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 13. 12. 2006 21:24

PC píše:Audio za 150 tisíc ? Pch, kvalitní audio nekoupíš pod dvě mega. Psali o tom v Playboyi. Jen si nevzpomenu jak se ta značka jmenovala, accuzone nebo tak nějak... Prý jen zesilovač stojí 250 000... Je pravda že to je už pár let ale nemyslím že by se cena hi-tech sestav pro audiofily nějak brutálně měnila. Pro mě je třeba synonymem luxusu Bang and Oluffsen ale tohle je bylo ještě dražší a móc hezký, prý aby to dobře hrálo tak to má v sobě elektronky... /quote]

Nevím, zdali to bylo myšleno vážně nebo jen pro pobavení, ale je vidět, že o tom mnoho nevíte. Neberte to zle, ale to, co jste si přečetl (divím se, že je tam také něco ke čtení) v Playboy je si moc hezké a možná i pravdivé, jenže já nemluvil o žádném Highendu (BTW jste asi myslel Accuphase), ale o slušném HiFi ve stereu. A naprosto jste mě dorazil Vaši poslední větou. Nechci se hádat, ani vyvolávat flame, tak to byl můj poslední příspěvek v tomto tématu, které mimochodem už dávno nepatří na živě.cz a už vůbec ne do PC sestavy.
Anonymous

Odeslat příspěvekod PC 13. 12. 2006 21:53

Jj, Accuphase to byla :)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod Forsaken 13. 12. 2006 22:42

Jersey II.: snazil sem se to napsat tak, aby NEbylo mozne pochopit muj prispevek tak, jax ho pochopil ty :) ocividne se nepovedlo.
Samozrejme, ze penize si je treba uzit, nevidim nic sobeckeho na tom, koupit si motorku za par desitek tisic.. Ale vrazit VSE co mam do motorky, ze ktere neni zadnej uzitek (pokud by neco jineho, uzitecnejsiho, bylo potreba v baraku) - TO uz bych ja povazoval asi za sobectvi.
Byl to pouze nazor, neni potreba vysvetlovat si ho nejak radikalne, pouze sem chtel jemne naznacit, ze by mohl myslet s tema prachama i na ostatni, tot vse :)
E66, uz nikdy vic jak 1 telefon!!; T60; outdoors lover...

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you are not
Forsaken
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 13. 12. 2006 22:46

Forsaken

Omlouvám se za mé špatné pochopení. Myslíš to dobře, souhlasím s Tebou.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Dodo677 13. 12. 2006 23:10

No já nevím....ale audio za 150k to si rovnou zaříď diskotéku :lol: :lol: :lol:
...narážky nVidiotů na ATi a fanATiků na nVidii není potřeba komentovat...
Dodo677
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dr.Z 14. 12. 2006 11:35

henrybrno píše:mam novyj pocitac asi 2tydny, ale dneska sem mel den, vyhral sem u sazky 150 000kc. hodlam si za to koupit pocitac. asi do 100 000 bych chtel pocitac, a za zbytek repraky a monitor. v te nejdrazsi kategorii se nevyznam a tak si radeji necham poradit. dekuji za vase nazory

ty vole za to koupis dovezenou A4 audinu a eště ti zbyde na dárek pro starou, to je 10x lepší než rekord v 3dmarku
My name is Doctor John Zoidberg from the planet Decapod 10
Dr.Z
Junior

Odeslat příspěvekod Yarda 14. 12. 2006 11:46

Nevím jestli o tom tu už někdo nepsal, nečetl jsem všechno. Pouvažoval bych o nákupu televizoru LCD nebo plazmového co se dá připojit k PC jako monitor. Také by se za ty peníze daly koupit programy co už je máš nainstalované, jít na nějaké školení abys s nimi uměl zacházet... a budeš si ještě muset vzít půjčku.
Svět je divadlo, které se jen proto tak špatně hraje, abych já se měl čemu smát. Ladislav Stroupežnický
Yarda
Junior

Odeslat příspěvekod adaada 14. 12. 2006 12:16

ty vole za to koupis dovezenou A4 audinu a eště ti zbyde na dárek pro starou, to je 10x lepší než rekord v 3dmarkud/quote]

Jasně vole za 100 papouchů máš A4 audininu f plný palbě f tédéíčku f metli pyčo, sice lehce nabořenou a při machrování ti na okresce ve 150 upadne kolo, ale za těch pár tejdnů frajeření to přece stojí...

Já osobně bych do kompu nevrazil ani korunu, nevim kolik ti je let, ale jestli "málo" tak bych si koupil letenku někam do horoucích pekel (USA, Kanada, Austrálie, nebo Francie) a zaplatil si 1 rok na tamější vysoký škole, po roce uvidíš jestli to má smysl, prachy si na další školný v pohodě vyděláš, a až se za 5 let vrátíš s titulem ze Sorbony tak budeš mít těch 100 000 měsíčně a budeš si moct koupit kompů kolik budeš chtít, ale fakt je že možná zjistíš, že komp neni až tak důležitá věc na světě...
adaada
Junior

Odeslat příspěvekod iggi 14. 12. 2006 12:30

Bednu by som vzal tuto
Fatal1ty FC-1 Champion Series Case
http://www.fatal1tyshootout.com/product ... fc-ze103v2
Ale inak si kup teda radsej za 50k PC a zvysok NB :-)
iggi
Junior

Odeslat příspěvekod psychocowboy 14. 12. 2006 12:43

iggi píše:Bednu by som vzal tuto
Fatal1ty FC-1 Champion Series Case
http://www.fatal1tyshootout.com/product ... fc-ze103v2
Ale inak si kup teda radsej za 50k PC a zvysok NB :-)

Tak ta bedna je na *****...:))) Jinak at uz koupis cokoliv, poradne si to uzij.. :wink:
psychocowboy
Junior

Odeslat příspěvekod stvrto 14. 12. 2006 13:14

ak xces vrazit i do NB, tak ti odporucam tieto kedysi (neviem ci aj v sucasnosti) neskutocne spickove notebooky od spol. Liebermann:
http://www.l-computer.com/
I'm CS:Source oldschool surfer from
.::jolt.co.uk (69) 24/7 - surf fragging::.
server. Who's better than I?
stvrto
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 14. 12. 2006 16:17

Nebylo by za ty prachy better koupit rovnou dvouprocíkovej stroj? :mrgreen:
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod Anonymous 14. 12. 2006 16:24

Jak to tak čtu, opravdu by bylo nejlepší zaplatit si zahraniční studium, které se v budoucnu několikanásobně vrátí..
Anonymous

Předchozí stránkaDalší stránka