oneill_sx1 píše:Tady na tomto foru je jasne ze vsichni tlaci do pc. na autorevue by to byla auta... at si koupi co chce, ale hezka dovolena je hezka dovolena
No, on to tazatel hlavně dal do místnosti PC sestavy, takže... Já jsem pro audio

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
oneill_sx1 píše:Tady na tomto foru je jasne ze vsichni tlaci do pc. na autorevue by to byla auta... at si koupi co chce, ale hezka dovolena je hezka dovolena
PC píše:Audio za 150 tisíc ? Pch, kvalitní audio nekoupíš pod dvě mega. Psali o tom v Playboyi. Jen si nevzpomenu jak se ta značka jmenovala, accuzone nebo tak nějak... Prý jen zesilovač stojí 250 000... Je pravda že to je už pár let ale nemyslím že by se cena hi-tech sestav pro audiofily nějak brutálně měnila. Pro mě je třeba synonymem luxusu Bang and Oluffsen ale tohle je bylo ještě dražší a móc hezký, prý aby to dobře hrálo tak to má v sobě elektronky... /quote]
henrybrno píše:mam novyj pocitac asi 2tydny, ale dneska sem mel den, vyhral sem u sazky 150 000kc. hodlam si za to koupit pocitac. asi do 100 000 bych chtel pocitac, a za zbytek repraky a monitor. v te nejdrazsi kategorii se nevyznam a tak si radeji necham poradit. dekuji za vase nazory
ty vole za to koupis dovezenou A4 audinu a eště ti zbyde na dárek pro starou, to je 10x lepší než rekord v 3dmarkud/quote]
iggi píše:Bednu by som vzal tuto
Fatal1ty FC-1 Champion Series Case
http://www.fatal1tyshootout.com/product ... fc-ze103v2
Ale inak si kup teda radsej za 50k PC a zvysok NB
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků