Niky píše:Proboha k cemu 500W zdroj? Tohle PC bude mit pri plnem vytizeni max 200 - 250W. Vice ani omylem.
Je lepší mít něco navíc a hlavně pozdější upgrade, proto aspoň 500W, ty kupuješ každej rok zdroj. Měl by myslet do budoucna.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Niky píše:Proboha k cemu 500W zdroj? Tohle PC bude mit pri plnem vytizeni max 200 - 250W. Vice ani omylem.
Jackal píše:Niky píše:Proboha k cemu 500W zdroj? Tohle PC bude mit pri plnem vytizeni max 200 - 250W. Vice ani omylem.
Je lepší mít něco navíc a hlavně pozdější upgrade, proto aspoň 500W, ty kupuješ každej rok zdroj. Měl by myslet do budoucna.-/quote]
Jackal píše:To je sice pravda, ale Enermax je lepší volba.![]()
-/quote]
+Nikitk@+ píše:Jackal píše:To je sice pravda, ale Enermax je lepší volba.![]()
-/quote]
Sorry ale Enermaxy jsou dosti reklamovane ikdyz to byla asi spatna serie tak u zdroje za temer 3tis bych cekal opravdu kvalitku. No a stejne tolik do toho davat nehci.
martin_o5 píše:Také musím potvrdit, že BS jsou tiché zdroje. Dával jsem je již do několika PC a pokaždé nebyl vůbec slyšet... sem tam se na druhou stranu našel člověk, kterému vadilo, že má zdroj modře podsvětlený vypínač!i/quote]
+Nikitk@+ píše:martin_o5 píše:Také musím potvrdit, že BS jsou tiché zdroje. Dával jsem je již do několika PC a pokaždé nebyl vůbec slyšet... sem tam se na druhou stranu našel člověk, kterému vadilo, že má zdroj modře podsvětlený vypínač!i/quote]
Vypinac by mi opravdu nevadil a klidne bych ho i vzal ale podivej se o diskuze na CZC a vsichni kdo ho koupili si stezuji ze to je nejhlucnejsi komponenta v PC a momentaln mam nejhlucnejsi vec disk a nerad bych si poridil zdroj za 2tis kterej by nebyl tichej ackoliv to o nem vyrobce uvadi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků