Abych to uvedl na pravou míru, deska je z původní sestavy, neni nikde psané že se dožije příštího měsíce

.. Zdroj opravdu hlučný není, nevím jakou s tím más zkušenost, ale já ho neslyším ačkoliv mi o hluk ani nejde když vezmu v potaz to, že u PC trávím čas s nasazeným headsetem, takže mě opravdu nebude rušit kdejaký šramot z bedny. Kabeláž je špatně? To je mi argument, zajímalo by mě, co je tam špatně (rád se přiučím kudy přesně by kabel měl vést), koš na disky je vyndán zcela logicky, nemá sebemenší opodstatnění když do něho nemám co dát

.. Ano pro někoho kdo podporuje pouze Noctua fany, tak mi neschválí natož pochválí Acrtic, ale teploty mám parádní a hluku taky moc nenadělá. Tak bych to shrnul, deska bude nová co nevidět, stejně tak ram, které se divím, že jsi nezmínil, přece jen jsou také levné

.. A s výběrem jsem spokojený .)) Doposud a i do budoucna .)
CPU: AMD FX 8350 4.0 GHz+Arctic Freezer 13 Pro, GPU: Gigabyte N970 G1, MB: MSI 990FXA-GD80,PSU: Seasonic M12II-620, Mouse: Roccat Kone Pure, Keyboard: Roccat Isku, Case: Fractal Define R4 Black Pearl, Headset: Razer Kraken 7.1 Elite