Výběr potřebného zdroje řešte POUZE zde!

Skříně a zdroje, úpravy počítačových skříní, chlazení, odhlučnění

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 6. 2015 13:58

viewtopic.php?f=938&t=1219176

Opravdu pod 500W nechod, klidne i 600W CX, 650W CS ...
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Behemot2077 18. 6. 2015 14:04

KineCZek píše:

Já problémům předcházím tím, že osazuju kvalitní zdroje anebo z repasovaných si beru slušný platformy který odcházej většinou tak akorát na kondenzátory a udělám kvalitní repas. Problémům předejito, za poslední roky kdy to pořádně testuju než to někam jde mám co, tak možná jednu reklamaci ročně? Jo, prodám jich ročně jen desítky, ale řekl bych taky dobrý :-D

Slušně udělanej BlueStorm II je lepší než kdejakej CX, CS a samej takovej čínskej šunt.

JG mi posílal nějakej kontakt, psal jsem tam, zatím žádná odezva. Už jsem ho jednou uháněl, můžu ještě znova…

milne: výrobci to nadhodnocují právě kvůli těm šuntům co maj papírovej výkon. Teď jsem to zrovna přebíral po stěhování, mám v polici i 500W zdroje, třeba BlueStormy II, ty hodně foukaj i normálně, tak by to protáhly i bez větráku vzadu, ačkoli by bylo dobrý tam fakt nějakej přidat, byť třeba vyříznout díru do plechu. Dávám kvalitní osazení, záruka rok, účinnost to má na úrovni 80 PLUS Bronze.
Behemot<at>jabber.cz

Špičkové elektrolytické kondenzátory a jiné součástky, akumulátory, baterie, repasované monitory, UPS, sestavy aj. Elektromontáže silnoproud, slaboproud.
Behemot2077
Junior

Odeslat příspěvekod milne 19. 6. 2015 15:14

Skříň je tato: http://www.lan-shop.cz/eurocase-ml-5470-p4-23727
VGA: Gigabyte R9 270 s třema větrákama
taktovat se nic nebude
milne
Junior

Odeslat příspěvekod Behemot2077 19. 6. 2015 15:57

Nj, ECčko. Tu parodii na perforaci vzadu je lepší vyříznout a pak tam dát nejlíp Arctic Fan 2, aspoň něco. A do stropu se dá říznout díra.

Bez čehokoli je dost vražda tahat 200 W v zátěži tím zdrojem…minimálně bude hlučnej.
Behemot<at>jabber.cz

Špičkové elektrolytické kondenzátory a jiné součástky, akumulátory, baterie, repasované monitory, UPS, sestavy aj. Elektromontáže silnoproud, slaboproud.
Behemot2077
Junior

Odeslat příspěvekod seth123 22. 6. 2015 22:11

chtěl bych se zeptat, mám doma starší PC, který dřív sloužil na hraní, v současnosti se ale používá pouze na brouzdání po netu a sem tam filmy, takže grafická karta se skoro nevytěžuje a chtěl bych vyměnit zdroj za nový a tak do dvou tří měsíců změnit komponenty nejspíš na nějaké nové pentium s integrovanou grafikou a tak mě napadlo, jestli by seasonic ss-350ET ty dva měsíce mohl táhnout

procesor I3-540
MB H55M-D2H http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3465#ov
GK GIGABYTE N460OC-768I http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3531#ov
ram 2x2GB
HDD 1xSSD + 1x 1TB
seth123
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 22. 6. 2015 23:04

Bude to na hraně, ale pokud se na tom nehraje tak by to mělo vydržet.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Rmann 2. 7. 2015 11:36

ahoj, chtěl bych poradit Pico-PSU na sestavu s MB MSI B75MA-E33 + Intel G2020 + 60GB SSD + 4GB RAM DDR3. Cena čím míň, tím líp, nutně nemusí být českých obchodů (Alza, Alfa, CZC) ale klidně i z eBay. Normální zdroj bych si vybral, ale Pico-PSU nevím, jestli mám vybírat podle konektorů nebo výkonu... Spotřeba tady toho PC + CPU FAN + 1 FAN v case by měla být maximálně 60W...?
Rmann
Junior

Odeslat příspěvekod Behemot2077 2. 7. 2015 17:46

G2020 zrovna není ideální kandidát, s TDP 55 W. Bude to nějakej horší kus a klidně to veme komplet přes 70 W. To bych se podíval po zhruba 90W modelech, jistota je kulomet. Co nějakou desku rovnou na 19V adaptér na vstupu?
Behemot<at>jabber.cz

Behemot2077
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 2. 7. 2015 18:32

to je podle mě nejlepší volba - ASrock dělá slušný - formát Mini-ITX
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod pepke 11. 7. 2015 20:44

Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem nového zdroje, kvůli přetaktování. Rozpočet cca 2000,-
Sestava: cpu - intel i5 - 4590, mobo - msi b85 g41 pcmate, gpu - msi R9 280 gaming, SSD - kingston HyperX fury 128GB, HDD - wd caviar blue 1TB, ram - 2x kingston ddr3 4GB CL10 HyperX Fury, zdroj - corsair cx 500m, case - corsair graphite 230T, case fan - 4x arctic f12 low speed, chladič cpu - silentium pc fera 2
pepke
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Behemot2077 11. 7. 2015 20:57

Kolem 500 W by měl akorát stačit. Co Cooler Master V Semi Modular V550S? Akorát pozor na revize, to si přečti mou recenzi na HWI, nebo počkej do příštího týdne na překlad na HWI. Případně můžu nabídnout nějaké přebytky z recenzí, záruka 2 roky…
Behemot<at>jabber.cz

Behemot2077
Junior

Odeslat příspěvekod loleCZeQ 2. 8. 2015 20:12

Čaute,
Jakej máte názor na zdroj Fractal Design Tesla R2 650W? Má někdo zkušenost? Díky!
loleCZeQ
Junior

Odeslat příspěvekod mople71 2. 8. 2015 20:25

Neni spatny, za kolik?
mople71
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod loleCZeQ 2. 8. 2015 20:49

1 000,-
loleCZeQ
Junior

Odeslat příspěvekod mople71 2. 8. 2015 20:57

Novy?