ghostdog32 píše:0mira píše:Tak to je divný i M12II to dělá? i 620W S a M?
Jinak ten tvůj zdroj má ten větrák přes ty gumový průchodky přišroubovanej nebo ne?
S= klasika kabely
M= modulární kabely
jako PRO vs MODU u enermaxu
nevím jestli tam jsou nějaké další větší rozdíly
jinak ty průchodky to byla otázka na me?
Sorry, ale musím napsat, že zaprvé vím co znamená to S a to M, nemusíš ze mě dělat blbce

a zadruhé jsem se ptal jestli těmito neduhy trpí všechny seasonicy S/M 520W/620W? A ano otázka s průchodkama byla směřována tobě, protože si psal, že ti vibruje větrák... (bohužel co jsem koukal, tak máš větrák ve zdroji taky z části zakrytý plastem)
No takhle, co jsem koukal na CZC, pročetl diskuze, pročetl recenze, koukl na reklamace a napadlo mě, jak dlouho máš ten zdroj? Napadlo mě totiž, jestli se náhodou nevyrábí jiná revize, než která byla prodávána při uvedení, protože všichni si na hlučnost nestěžujou, recenze jsou taky v tomto směru pozitivní...
/EDIT: jinak do dvou let záruky, zákonné záruky, tě nějaké nálepky, které ti brání v dostání do zdroje nemusí zajímat, podle českých zákonů nic takového neplatí, po dvou letech by ti to uznat nemuseli(museli pokud bys měl třeba 3letou záruku na faktuře napsanou jako tříletou a ne dvouletou + 1 letou), protože se může změnit postoj k tomu, kterej má třeba výrobce...
Takže směle do odstranování "ucpávek" ventilátorů, popřípadě měnění ventilátorů
jinak, které chieftecy jsou hlučnější?