ten je podle recenzí vpohodě, velmi kvalitní kondenzátory...ještě by šlo uvažovat nad novými zdroji od seasonicu s 80+ gold certifikací, bohužel jsem ještě ani neviděl recenzi na OEM řadu...takže těžko říct, co je uvnitř, neměl by někdo odkaz...?
OCZ by mělo, myslím, mít něco společného s Fortronem, resp. s FSP group? Osazením asi nebudou špatné, ale bál bych se hluku, na který tahle společnost většinou příliš nehledí. Osobně jsem ale OCZ nezkoušel, tak jenom teoretizuju.
jak říkám, tenhle konkrétní OCZ je v testech OK a a má dobré kondenzátory (což u OCZ není pravidlem) a měl by být tichý... jedná se konkrétně o ZS sérii
já OEM Seasoniky používám a žádný problém, ale mám nějaký z kondenzátorama Nippon Chemi-Con, které se mě tedy líbí víc, než ty, které teď dávaj - OST - taky už se mi dostali domů...
Proto bych rád věděl, co je v těch novejch (v modulární verzi je to OK) OEM 80plus GOLD Seasonikách za kondy... ale jak říkám, recenze nikde?
Seasonic S12 je dobrý zdroj. G Series je ještě o trošku lepší (osazení jsem nezkoumal, ale hlukově rozhodně + odpojitelná kabeláž jako bonus), ale zas je dražší. I Sko udělá dobrou službu.
Dřív měly S12 problém se špatně uchyceným plastem co má překrývat ventilátor (prý usměrnění vzduchu, či co). Občas se rozvibroval tak blbě, že to hodně rušilo. Stačí ale rozdělat kryt a ten plast prostě odstranit. Nevím, jestli už tuhle věc výrobce odstranil, nějak "vychytal" nebo to tam je pořád stejně...
diky za radu ale uz i tak jsem hodne pres limit a ten seasonic s12 budu asi brat ze slzou v oku jak budu mit vytizeny pocitac? vetsinou casu asi jen na prohlizeni netu ,obcas hra a 1za 14 dni uprava videa. ale kompl bude asi dlouho v provozu -mozna to uz bude u me posledni desktop na doziti
tady tohle je posledni verze s dnesniho dne http://www.2i.cz/73bef2d80b sestava od kineczeka -akorat jsem se rozhodl dat jinsi zdroj nez corsair cx jeste se zeptam -ma cenu priplatit jeste ze modularni m12 ? /treba kvuli vycisteni -odejmu kabely a vydelam zdroj ven/
Nepřiplácel bych. Buď S12 a nebo pak až Seasonic G a nebo Enermax Triathor. Ono je na M příplatek jen 150Kč, ale i tak se dostáváš na cenu toho Enermaxu, který je celkově lepší. A při čištění stejně nemusíš vyndávat zdroj ven.
jen taková otázka, v čem je lepší jít do Triathloru, když Seasonic G je jen o 100Kč dražší a má 80plus GOLD a modulární kabeláž? + má ten seasonic ještě záruku 5 let.