Výběr potřebného zdroje řešte POUZE zde!

Skříně a zdroje, úpravy počítačových skříní, chlazení, odhlučnění

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 27. 5. 2013 19:56

Vim, ale hazeni perel ... zbytek necht si laskavy ctenar domysli sam. Dat jednu radu problem neni, ale resit deset temat, po trech strankach kazde, cely mesic v kuse s jednim clovekem, to uz jednoho trochu v chuti oslabi.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod header009 27. 5. 2013 20:28

Zdravím kluci,
potřebuji radu mám v PC zdroj corsair CX600 kterej už od začátku píská ve standby, na to jsem si zvykl ale teď začal hučet ventilátor jako blázen a slavnej zdroj ponesu reklamovat, mám tu starší eurocase 400w, jde mi o to jestli ho můžu z nouze použít do té doby než mi tenhle vyreklamujou..
sestava
CPU: intel core i5 2500K
MB: Asus P8P67PRO
GPU: Sapphire radeon HD 6950
Gleid Tranquillo
to je asi všechno..
Dále by mě zajímalo jestli má někdo nějaké zkušenosti jak probíhá reklamace zdrojů u CZC jestli je rovnou mění nebo jestli je někam posílají nebo dokonce opravují... Díky za rady
header009
Junior

Odeslat příspěvekod spree 27. 5. 2013 20:42

Ano, oslabi.
Ale ten HX650 je presne Seasonic G-650 jen ma jiny vetrak a o 2 roky delsi zaruku.
To jsem zistil, treba sa to nekomu bude hodit :-)
spree
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 27. 5. 2013 20:47

Eurocase bych NEPOUZIVAL.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod The Shitman 27. 5. 2013 20:48

Eurocase určitě ne takhle. Možná pokud bys vyhodil grafiku, abys mu ulevil, ale i tak je to riziko, které bych osobně nepodstupoval.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod header009 27. 5. 2013 21:05

no jelikož mám chipset P68 tak grafika jet musí.... Asi to nebudu riskovat kdyby se mohlo stát že jen shoří zdroj tak ho vem čert, ale nechci podstupovat to riziko že mi vypálí desku nebo grafiku nebo obojí... alespoň vím že příště OCZ nebrat zkusím navrhnout v CZC že kdyby ho měnili jestli by mi nedali dobropis a já bych si doplatil zrovna by jste mi mohli poradit jaký jiný uvažoval jsem o fortron aurum 600w nebo be quiet Pure Power BQT L8-CM-630W....
header009
Junior

Odeslat příspěvekod 0mira 27. 5. 2013 21:07

spree: přestaň vymýšlet a kup si 760W Corsair 80plus Platinum nebo Seasonic 660W/760W také platimax a máš to...
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod lukereloaded 16. 6. 2013 21:40

Zdravím, potřeboval bych poradit který zdroj bude vhodný pro tuhle sestavu http://www.czc.cz/934c1h4g3ognc90rqunmeulg0g/seznam
+ budu taktovat jak procesor tak grafiku
Díky za odpovědi
lukereloaded
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tzomo 18. 6. 2013 16:11

Dobry den, chcel by som vas poprosit o pomoc pri vybere zdroja k zostave:
i5 3570k pretaktovany na 4.5 ghz
gtx 770
Bude stacit seasonic g 550?
vopred dakujem za vase navrhy ...
tzomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 6. 2013 16:46

Ano, G550 postaci, ale bral bych uz kvuli hlucnosti G650.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod tzomo 18. 6. 2013 16:53

tzomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 6. 2013 16:57

OEM v pytliku vs krabicove baleni s napajecim kabelem, manualem, paskami na kabely, pytlickem sroubku a nalepkou na skrin.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod tzomo 18. 6. 2013 17:15

co je to OEM ??
tzomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 18. 6. 2013 17:31

Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 6. 2013 17:48

OEM u HW v prekladu do lidstiny znamena zpravidla kratsi zaruku a chudsi prodejni baleni - bez prislusenstvi.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Předchozí stránkaDalší stránka