To vis, to na jinem serveru namerili i ventilatorum Silentium a Noctua. A jaka je skutecnost, si dokaze spousta lidi domyslet.

BTW: Uz jsem zazil i kousek Platimaxe, co do tydne od koupe odesel. Zazil jsem specialne pro recenze vybirane samply karet (opet nechodme raleko, staci si vzpomenout na R9 290) ...
Dale pak napr. na EHW, jejichz redaktory pozval Enermax primo k sobe do fabriky, do laboratore (mj uz myslim potreti letos), jednou dostali (tusim ze to bylo pred asi dvema lety) vzorek zdroje (opet tusim, ze to byl Modu 525?), ktery dokonce ani nesplnoval specifikace ucinnosti. Proste sam vyrobce (nechtene) dal (ze sveho expedicniho skladu) tem lidem na test ve vlastni laborce nepovedeny kus.
Stat se muze ledacos a az pokud s danym HW ma clovek zkusenost s vice kusy, muze soudit, co je vlastnost a co byla anomalie.
Kazdopadne, neni mym ucelem nekoho presvedcovat. Mas svou pravdu, mej ji smele dal. Ale nesirme, prosim, na foru bludy, a to ani kdyby se "kdekoliv" psaly. On papir, resp web, toho snese hodne...
K tem zkusenostem: Mne toho projde pres ruce hodne. Ale vsechno merit, popisovat a publikovat nemuzu. Nikdo by mi to nezaplatil, konec koncu ani za tu praci/cas, co foru venuji, mi nikdo nic nedava. O to by ale mozna ani tak neslo. Hlavne to neni v silach jednoho cloveka. Uz ted tak nejak zvladam chodit do prace, starat se o forum, obcas vest vice, ci mene konstruktivni debaty/diskuze. Nemluve o tom, ze sem tam nekomu odladim, nebo od zakladu sestavim LN/ULN pocitac, takze o tichosti/hlucnosti komponent si troufnu rict, ze neco malo vim. A v neposledni rade take (na IT mozna netypicky) vedu i soukromy zivot.
- - -
Tento prispevek, stejne jako par (vyhradne mych vlastnich) predeslych prispevku na teto strance, byl nekolikrat editovan.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |