od dj.mirRa 12. 6. 2023 12:34
Zdravím, po 10 letech jsem měnil skříň a z LianLi PC-9FA jsem přešel na LianLi Lancool 3.
Starou skříň jsem měnil jen proto, že byla již morálně zastaralá. Trpěla například problémy s chlazením komponent s vyšším TDP, které je ve dnes ve stejné třídě tak o 50% výš než před 10 lety (neberte mě úplně doslova). Též jí chybělo USB-C na čelném panelu.
Jen jsem chtěl Lancool III doporučit pro někoho, kdo potřebuje fakt velký midtower, ve kterém se dobře skládá počítač. Navíc to má fakt dobré vlastnosti, vejde se tam cokoliv, i obří vodníci, není to ULN ani LN (i když to LN by se asi dalo naštelovat, má to PWM větráky už z výroby), ale vyloženě randál z toho taky nejde.
Cable management je v tomto case taky velice snadný. Už se stockovými větráky to chladí fakt skvěle, NVMe SSD Aorus 7000 v tom má skoro o 10 stupňů nižší teploty (na stejné sestavě, jen jsme to přehazovali do nového case).
Dávali jsme to dohromady se švagrem, který za ty roky postavil pár desítek sestav (má to jako bokovku) a shodli jsme se, že je to vynikající case.
MB Gigabyte K8NF9-Ultra, AMD A64 3000+, 1024 MB RAM DDR 400 MHz, GF 6600GT256MBDDR3, HDD WD 1600JS, Monitor Samsung SyncMaster 740B, case Arctic Cooling Silentium T2, zdroj Seasonic 350W...+ Olympus E-500 (Zuiko 1445, 4015, FL-36) samá kvalita

,