Výběr vhodné skříně

Skříně a zdroje, úpravy počítačových skříní, chlazení, odhlučnění

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod The Shitman 20. 9. 2012 23:15

Já se tam dostanu. Trvá to, ale dostanu. :)

Skříň je: SPM210B PowerCube miniITX

Cena asi 600,- Kč. Je to asi z alobalu.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod wladas13 20. 9. 2012 23:27

je to sice OT ale v dnesnej dobe kupovat atom je uplna sialenost
Panasonic TX-P50G30E; Popcorn Hour A-200
NAS/server: Celeron G530, ASUS P8H67-M LE, Corsair DDR3 1x2048MB, WD 1,5TB (WD15EARS), WD 2TB (WD20EARS), WD 3TB (WD30EZRX)
Be Quiet! L7-300W, CoolerMaster Elite 342
wladas13
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 20. 9. 2012 23:28

Tak Atom rozhodne ne. Mozna by to chtelo zalozit nove vlakno v sekci PC sestavy. On i HDD v RAIDu je turbonesmysl. SSD na system, odhlucneny HDD na data, to chapu.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod alda2 21. 9. 2012 08:16

Tak jsem ty informace trošku doplnil :

Potřebuji poradit nějaký vhodný case pro HTPC, kde chci mít uvnitř mini ITX desku s atomem ( vyndaná ze starého HTPC ), 2xHDD 2,5" v RAIDU ( na data ) a DVD ( ideálně klasický rozměr ne slim ). Boot bude z flash. Co chci je externí zdroj ( jako mají notebooky ). Nehraju na krásu, bude to zavřený v obyváku ve skříňce ( dostatečně větraná ) - takže by to nechtělo moc větráků ( v původním casu byl jeden 80mm ) - ideálně jeden velký s malými otáčkami. Samozřejmě čím levnější tím lepší.

Díky za rady

Alda

p.s. třeba mě se líbí tento case :
http://www.ab-com.cz/pc-skrin-spire-spm ... cerna.html
ale není dostupný
nebo
http://pctuning.tyden.cz/hardware/skrin ... rvach-duhy

vzadu bych zaslepil díru pro zdroj a dal tam picoPSU zdroj.
alda2
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 21. 9. 2012 17:03

jednoznačne LianLi ;) ta první je fakt jako z alobalu...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Matysek 29. 9. 2012 12:49

Chces-li to HTPC, aby to vzhledove "zapadlo", nebude konkretne vybrana Lian-Li mozna to prave orechove. Co treba ciste HTPC Lian-Li case nebo Moneual? Zavirat case do omezeneho prostoru, kde nezajistis pruduchy (studene dovnitr, teplo ven) je hodne spatny napad - vim co pises, ale pochybuju.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod Margarit.B 7. 10. 2012 13:38

Ahoj,
koukala jsem na vaše příspěvky a snažila se sestavit si pc podle vašich návodů/návrhů a vzniklo z toho tohle http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=136140 Ano? Ne?
Ale nevím si moc rady právě se skříní, tak kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil mi? Barvu bych volila bílou nebo do šeda..pokud už tady bylo něco takového řešeno, tak se omlouvám, ale všechny příspěvky jsem nečetla..
Jen by mě ještě zajímala jedna věc a ta se netýká skříně, ale větráčků..musí tam být 3 nebo by stačily jen 2?
Doufám, že jsem se příliš nesekla v tématu..
Děkuji moc za odpovědi!
Margarit.B
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 10. 2012 13:48

Odkaz na kosik spatne. A jestli resis celou sestavu, pak > sekce PC sestavy > pravidla > po precteni pravidel nove tema tam.

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Margarit.B 7. 10. 2012 14:39

Ok, už tam běžím:) a jdu to opravit, snad už dobře:)
Margarit.B
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palan 7. 10. 2012 20:55

Ahoj, skříň za cca 1000 Kč brát http://www.czc.cz/ace-power-glacier/95063/produkt nebo http://www.czc.cz/coolermaster-elite-43 ... 62/produkt ? Nebo ani jednou neudělám chybu?
palan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 10. 2012 21:11

Lepe CME.

Kazdopadne osobne bych vzal CME311. Mozna radeji ve verzi plus.

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod KineCZek 8. 10. 2012 11:12

Reste si to v tom tematu PC sestavy!

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 10. 2012 10:53

KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Předchozí stránkaDalší stránka