- NZXT: ano
- Nexus - těžko říct, ale, připojuješ běžně více než jednu flashku (za předpokladu, že máš možnost použít ještě dock pro HDD)?
- Ghost: imho proč ne, upřímně, tohle byli moji kandidáti (kromě Pure za 3k, to mi už přišlo dost) na můj PC, má to odhlučnění, má to 4 pozice na fany, má to filtry, má to zdroj dole, dostatek prostoru a není to z papíru (skoro 10kg).
Podle mne nebudou v těch case dramatické rozdíly, každá má něco.
Na Ghostu zaujme možnost dát si panty dvířek na jakou stranu chceš (mít třeba dock nebo čtečku karet v přední pozici, panty vlevo a PC u pravé stěny je trochu opruz) a dock na disk.
U mě to vyhrála Nanoxia Deep Silence, protože panty vpravo, pěkný design, 3 pozice 5.25 (počítal jsem s dockem pro externí USB/eSATA HDD do frontpanelu) a šikovně vyřešeny otvory pro horní fany (plný neděrovaný strop, který se dá nadzvednout a fouká spárami okolo).
Ghost jsem tehdy vyřadil kvůli pantům, které potřebují trochu místa na plné otevření (mám PC těsně u plné bočnice stolu).
Tzn. fakt se zaměř na tyhle detaily a myslím, že ani s jedním neuděláš vyloženě chybu.