ghostdog32: odpověď bude stejná jako sme dali před tim...navíc... "nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko"

Věci začni řešit, až budeš mít Fractal v ruce. Dřív jsou to jen pouhý spekulace.
Zdroj bych tam taky zkusil v základu. Mám proto jdnoduchej důvod. Teď nerozebraný je stále ještě v záruce. Čili postupně
1. zkusit v základu
2. odebrat plastovej fuj (ztráta záruky)
3. mrsknout tam FLX
(Jediný co bude blbý je, že až ztišíš všechny fany, tak zas víc vynikne pískání)
a upřímě...Když zvládne člověk rozebrat zdroj a osadit jiným fanem...na 95pct. zvládne výměnu chladiče u procesoru. Není na tom zas nic extra zvláštního. Vždyť jsou to v dnešní době furt jen šroubky. (Až na extra-geniální voloviny typu: pushpin, spona apod.). Jediný, co je demon týhle práce, že neexistuje exaktně dáno, kolik pasty na proc dát. Dá se možná zobecnit rada, že "málo je někdy více"

Návodů např. na TyTrubko.com jsou stovky. Dokonce i pro Tvůj konkrétní chlaďák. Jestli jde otočit, Ti odpověď nedám. Nikdy jsem ho neměl v ruce, ale na foru tu někdo takvej musí přeci být....Nemáho třeba skype ?
http://www.youtube.com/results?search_q ... r+212&aq=fMno a ohledně airflow. Jak jsem už psal. Nejdřív je potřeba zjistit, jestli jde odebrat ten koš. Pak můžeš testovat další varianty přeci. Čim víc tam bude místa, tím líp.
Taky vyzkoušej fany, který dostaneš k bedně. Nekupuj hned nový. Kvalita bude kus od kusu jiná. Jedna z výhod Noctua fanů je, že jejich kvalita je oproti jiným značkám stálá. Já měl u svýho Fractalu "smůlu", že kvalita byla o trochu horší, tak jsem je vyměnil, ale zkusil jsem je !
Tak asi tak.