Podivne levny zdroj ?! kde je hacek ?

Skříně a zdroje, úpravy počítačových skříní, chlazení, odhlučnění

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Worm 13. 7. 2006 13:21

Docela by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi zdroji Seasonicu s 8 cm větrákem a 12 cm větrákem. Papírově jsou na tom prakticky stejně včetně hlučnosti.

Ta cena je každpopádně skutečně podezřele nízká. Tipuji to na nějaký bordel v označování. Já bych si ten zdroj nekoupil. Ikdyž zase máme čtrnáctidenní lhůtu na vrácení peněz... :twisted:
Worm
Junior

Odeslat příspěvekod Matiasf 13. 7. 2006 13:33

Keby som si musel vybrat tak beriem s 12cm vetrakom. nikto ma nepresvedci ze ten s 8cm je lepsi (pokial nema lepsie parametre) Co sa tyka znacky neoplati sa kupovat lacne smejdy lebo ak ti odide lacny smejd moze sa ti stat ze ked ho vyreklamujes tak zistis z si prisiel aj o ine suciastky. Stalo sa ze zdroj jednej lacnej znacky odpalil cele pc (dobra ostala iba disketovka)
Matiasf
Junior

Odeslat příspěvekod rolmen 13. 7. 2006 14:04

ja se na ten zdroj zkusim zeptat primo v shopu co mi k tom u reknou fakticky me to zajma..
rolmen
Junior

Odeslat příspěvekod mapupsa 13. 7. 2006 14:41

Co říkáte na zdroje Raptoxx?

Konkrétně třeba tenhle: http://www.lan-shop.cz/zdroje-do-pc-skrini/raptoxx/23922
Je opravdu tak "supertichý", jak píšou a je kvalitní?
mapupsa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike.M 13. 7. 2006 14:56

ja kupil 300W zdroj za 120Kč v Autokontu a 2 roky mi uz bezi. Byla to nejaka akce za 100% ceny. Sem sel s 1000,- tak sem koupil vsechny.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Předchozí stránka