od Bouk 16. 1. 2008 22:05
Zdravím, vracím se do"svého" dotazu.Prakticky všechny problémy mám vyřešené, "udělám" si prakticky všechno co potřebuju. Ale přeci jenom mám teď problém - mám nově nainstalovaná Windows, zatím jsou úplně čistá. Nainstaluji soft od AVER TV hybrid Volar. V manuálu se uvádí, že po naistalování xvid kodeku (není součástí instalačního balíku)lze ukládat do AVI. Ostatně jsem tak činil, ale v naprostém "kodekovém guláši", který vnikl v minulé instalaci, následkem experimentování. K přehrávání použiju Media Player a FFdshow.Stáhl jsem si nyní Xvid 1.1.3 je to "exový" soubor, a ještě tam bylo "zabalené" xvidcore 1.1.3.
Z pokusů v minulé instalaci W mám dojem, že spuštěním Xvid.exe dojde k instalaci do adresáře v Prog.Fil. ale Aver tuto instalaci kodeku "nevidí". Fungoval myslím až kodek z nějakého kodekpaku. Nerad bych si zase W "zasvinil" . Dojde spuštěním Xvid.exe k instalaci? Nepotřebuje AverTv k ukládání do avi ještě "něco"? a jestli se může ještě zeptat co jeto "to" xvidcore? Dík za event odpověď.