stage6.com

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod FJakub 26. 2. 2008 19:37

nejde mi nahrát video na stage6.com ukazu je to chybu Obrázek Obrázek
do divx to převádím programem Dr. DivX dííky
FJakub
Junior

Odeslat příspěvekod adams 26. 2. 2008 22:12

-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FJakub 27. 2. 2008 07:00

adams píše:http://www.betanews.com/article/DivX_pulls_the_plug_on_Stage6_video_upload_site/1204053603

A už asi ani nepůjde.e/quote]

Co to znamená????
FJakub
Junior

Odeslat příspěvekod KillmanCZE 27. 2. 2008 11:23

Znamena to, ze stranky byly pouze experiment a ze se stranky 28. unora kompletne zaviraji...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
KillmanCZE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FJakub 27. 2. 2008 17:08

a nějaká alternativa je????????????????????
FJakub
Junior

Odeslat příspěvekod tomacito 29. 2. 2008 14:02

Taky poslední dobou tam byly nějaké útoky hackerů

viz upozornění zde (zdroj. wikipedia o stage 6 http://en.wikipedia.org/wiki/Stage_6)

Kód: Vybrat vše
"Users who have uploaded videos to Stage6 between December 7, 2007 and February 10, 2008 may have been compromised in the attack and are being advised to change their passwords." )

překlad:
Kód: Vybrat vše
"Uživatelé kteří uploadovali videa na stage 6 mezi 7. 12. 2007 a 10.2.2008 mohou být napadeni virem a měli by si změnit svá hesla"[/code]

A hodně videí, které neměly podchycená autorská práva (tv pořady, seriály atd.) Tak asi více důvodů dohromady. Dokonce jsem tam zkouknul několik celých filmů :-) Takže to i z toho důvodu nebylo moc udržitelné. Je to ale škoda, zpátky na youtube se mi nechce ta kvalita videi je tam hrozná :cry: No nic počkáme si co příjde...
tomacito
Junior

Odeslat příspěvekod amigo 1. 3. 2008 12:25

Taky by mě zajímalo, jestli existuje nějaká alternativa. Stage6 je velká škoda :cry:
amigo
amigo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheTOM_SK 1. 3. 2008 21:08

Google, Veoh, Megavideo, Tudou, Youku, atd, ale na Stage6 nema ani jedno z nich. :(
TheTOM_SK
Mírně pokročilý