Nejlepší hudební přehrávač na PC

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hosna-m 28. 4. 2011 21:29

Jak zde již kdosi zmínil na Windows si nemůžu vynachválit Zune sice je v EN ale je velmi intuitivní, rychlá, optimalizovaná, perfektí desing Metro, a plná takových těch ,,aplovských" animací které mám moc rád a přitom je to opravdu rychlé, jen škoda že to nikdo nezná.

PS: supr je i integrované stahování metadat, při pokusu jsem stah pisnicku a za 2 s byly stazeni metadata
M. Hošna
hosna-m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nargon 28. 4. 2011 21:32

Tak ja jsem tyhle programy uz prestal pouzivat. Presel jsem na hudbu Online na webu: http://grooveshark.com
Je to multiplatformni, nemusim se starat o synchronizaci hudby na notebooku a desktopu. Nezabira mi to misto na disku.
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod KIMI1492 28. 4. 2011 21:38

já se přidám k těm co jsou názoru že windows media player na běžné používání plně postačí ... ale poslední dobou se mi zalíbil právě Zune a chystám se na něj přejít :)
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Junior

Odeslat příspěvekod dokola 28. 4. 2011 21:54

VLC media player...kdysi to byl WinAmp, ale pak mne párkrát naštval a tak jsem přesedlal..
dokola
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gyoja 28. 4. 2011 22:13

Na playlisty používám Foobar2000, na náhodné audiosoubory "na rychlovku" Media Player Classic. Hudbu si organizuju přímo ve složkách na disku, takže ani nepotřebuju organizovat přes rozhraní přehrávače. A občas si pustím webový Grooveshark. Jo, a úplně nejlepší přehrávač není v, nýbrž u PC, stojí mi tady kytara na dosah a když mám chuť, tak ji zmáčknu.
gyoja
Junior

Odeslat příspěvekod globalist 28. 4. 2011 22:26

Ak by mal iTunes tieto dve veci vyriesene tak ho pouzivam exluzivne, ovsem kvoli nim musim zaroven pouzivat v niektorych pripadoch aj Foobar:

1. Normalna moznost seekovania, t.j. velky a nesekvencny seekbar s handlom ako ma napr. Foobar, nie to "minihejblatko" co tam je teraz, intervaly si urcuje samo na zaklade dlzky tracku a tym padom sa s nim neda poriadne trafit hlavne v dlhsich trackoch.

2. Skutocna randomizacia playlistu, to co robi Shuffle (resp. iTunes DJ) sa ako randomizacia iba tvari, ovsem z mojej 50GB zbierky mi to podozrivo casto vybera greatest hits Eltona Johna. :P

Inak organizacia hudby, podcasty, radio, app store, iphone sync, rychla odozva na mojom i5 procaku, tak to klobuk dole.
globalist
Junior

Odeslat příspěvekod Digitechviper3 28. 4. 2011 22:39

Na Ubuntu používám Rhytmbox , dřív Amarok a na widlích media player 11 , dřív Winamp .
Digitechviper3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Riccis 28. 4. 2011 22:55

Jedine winamp 2.91 se skinem iphaistos. Kombinace, ktera mi vyhovuje jiz dlouha leta :-)
Riccis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -Bambulka- 28. 4. 2011 22:58

Hudební přehrávač je poměrně subjektivní záležitost, každému vyhovuje něco jiného. Za sebe můžu doporučit klasiku Winamp. Správa hudby, tagování, shoutcasty, samozřejmost scrobbling s last.fm, EQ, ovládání z panelu u Win (když se najede na ikonu tak vyběhne okno se základními ovládacími prvky), jejich lištička.... I komunikace s Androidím Winampem. Bohužel ten nemá EQ, takže tam jsem se vrátil k placenému PowerAMP. Ještě stojí za vysoušení Zune nebo MediaMonkey či Aimp, ale ten občas spadne. Za sebe tedy: nejlepší už hodně dlouho (až na nějaké ty aktualizace s chybkami) je lama od Nullsoftu :-)
SONY VAIO Fit15A Multi-flip, i7-4500U, GeForce GT 735M 2GB, 16GB RAM, 256GB SSD, 15" 2880×1620 touchscreen, Windows 8 64bit -> CAD aplikace, 3D modeling, grafika.
Phone SONY XPERIA T. ß
-Bambulka-
Junior

Odeslat příspěvekod Dr.No64 28. 4. 2011 23:08

Dr.NO
pouziva rok stary Winamp, skin Classic ci MOdern, knihovnu nepouziva ale naopak hodne pouziva playlist, na netbooku staricky Winamp 2.7
pak rovnez nejlepsi video prehravac = Media Player Classic pouzivam na rychle prehrani, nejake dane skladby . .
Dr.No64
Junior

Odeslat příspěvekod ecube 28. 4. 2011 23:17

jednoznacne to Rhytmbox u mna vyhrava na plnej ciare, jednoduchy, privetivy, mozno je to len sila zvyku ale vyhovujemi na nom vsetko na win som pouzival songbird.
ecube
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.h.maxel 28. 4. 2011 23:55

Rozhodně Foobar. Jednoduchý, nenáročný, v pohodě mi dostačuje a nezatěžuje zbytečně můj historický komp ;-)
m.h.maxel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod psychocowboy 28. 4. 2011 23:59

VLC player...s tim jeho automatickym stahovanim kodeku nema konkurenci (ano, jedna se spis o filmy)... a btw vsechnu hudbu mam na youtube, tam je taky jednoduchy prehravac se zakladnimi funkcemi, ktere bohate staci...;)
psychocowboy
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 29. 4. 2011 01:48

Už mám vyzkoušených mnoho kousků. Nakonec jsem se ustálil na Foobaru2000 ve skinu DarkOne... Nezajímám se o knihovny, hodnocení. Zajímá mě jednoduché ovládání a funkčnost wasapi + občas lyrics/last.fm info.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka