Víte, dříve bývaly záznamy v prokládaném formátu, dneska se spíše používá progresivní. Ale já bych rád převedl ty staré záznamy v prokládaném do 50FPS progresivním. Tady máte ukázku, stáhněte si jí pro lepší pochopení (tlačítko Stáhnout nahoře. Přes video na stránce to není ono.):
https://drive.google.com/open?id=0B6Z4cgflaLAnRlVPYXhYV21FZ3M&authuser=0
Ano, jsou to Pokémoni a ano, je to opravdu záznam šumivý. To je tak trochu pointa.
No, tak když to video přehrajete normálně, tak je to kousavější. Ale když si přehrajete video ve VLC Media Playeru, dáte si tam Video>Deinterlace a Bob, Yadif(2x) či Lineární, tak to "zrní" mnohem rychleji, jako z TV.
To, co tím chci tím říci je, že bych rád převedl takový prokládaný PAL záznam, který je 25 FPS, ale doopravdy je po poskládání 50 FPS. Takže z prokládáného do progresivního 50FPS. Zatím se mi povedlo nahrát poskládaný záznam ve VLC přes Fraps nastavený na 50. Funguje to, ale ne moc dobře, ty snímky velmi drasticky padají. Našel jsem na internetu jeden postarší způsob na 100fps.com, jenže ten je na mě až příliš namáhavý jak časově, tak i technicky...

Ideální by bylo, kdyby to šlo přes Sony Vegas 12 nebo nějaký freeware-shareware.
Neznáte nějaký způsob? Moc Vám děkuji za odpověď!

--
Marek