Corel Draw 11 CZ - omezena nabidka fontu pod ne-admin uctem

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod freedom81 28. 6. 2005 09:47

Ahojky. Mám PC s WinXP a Corel Draw 11 CZ. V uživatelském profilu mi Corel zobrazí jen čtyři písma (ve Wordu vidím všechny). A pokud si Corel otevřu v administrátorském účtu, vše je ok. Tak nevím co je špatně, co mám kde nastavit.

// Howard - upraven nazev
freedom81
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 28. 6. 2005 11:42

Ja jsem tenhle problem uz jednou videl, ale ani za boha si nemuzu vzpomenout, jestli jsme to tenkrat nejak vyresili, nebo ne. Mozna si vzpomenu.

Zkus vyvolat vlastnosti slozky, kde je nainstalovan Corel, kartu Zabezpeceni a nastavit u skupiny User prava i na zapis, mozna to pomuze.
Pokud ne, zkus to same jeste udelat u slozky c:\windows\fonts.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cervik 11. 7. 2005 08:43

nevie niekto poradit link na Corel Draw 11 cz tryout....nikde som cz nenasiel iba en...a to nechcem alebo 12 cz a uz je
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod lední brtník 12. 7. 2005 12:33

teoreticky by mohly být špatná práva u fonts adresáře, protože fonty se v registrech registrují jen jednou pro všechny uživatele
jinak špatná čeština: http://www.corelclub.cz/fonty.htm#winXP
lední brtník
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 12. 7. 2005 13:19

Co si vzpominam, tak u W9x byl soubor TTFCACHE, ktery stacilo smazat, a pri dalsim spusteni si ho Win znovu vytvorily.
Tady u WXP bych spise pokusne nastavil uzivateli adm. prava (pokud nema) , a pak dal ovl. panely - pisma. Pri tom zobrazovani by si ten adresar WXP mely prerochtat a opravit to zobrazovani. Pak bych ty prava opet odebral. Zkus to...
Abox
Pokročilý