Potřeboval bych spojit 2 avi soubory, bez větší ztráty kvality obrazu. Předpokládám, že se to nějak dá udělat přes VirtualDubMod, ale nevím přesně jak. Takže mi jde o nějaký návod jak na to. Poradíte mi???
1) otevřít první AVI přes file>open
2) nastavit video>direct stream copy
3) nastavit audio>direct stream copy
4) nastavit audio>interleaving>preload 500 ms (defaultní hodnota), interleaving 10 frames (třeba, rozhodně ne 1).
5) file> append AVI segment... (a najít druhé AVI)
6) file>Save as AVI.
A je to bez rekomprese. Ale jak video, tak audio musí být ve stejném formátu.
dod2 píše:... ale zdá se mi, že tím postupem je to trošku ztrátové.t/quote]
Je mozne, ze vysledny sobor je mensi nez jeho zdroje - to neni chyba, to je vlastnost AVI kontejneru. Dokonce pri reindexaci AVI se da usetrit az nekolik MB, pokud se jednotlive chunky lepe poskladaji.
Při připojení druhé části přes VirtualDub mi naskoci error : Cannot append segment ''D:\Filmy\BTW2.avi'': The audio strems have different sampling rates 19553,00000 vs. 19772,00000
Ja to chápu tak, že je v druhé části odlišná audio stopa! Dá se to nějak normalizovat? Díky za odpověď
700 mb??? ...a nejaky teda programek na to, ktery to umi?...
popisu problem...kamoska mi dala dve cd, s jednim rozdelenym filmem a mam to dat na dvd i s titulkami...ale kdyz jsem to zkousel spojit v ruznych programech, vzdy to hodi to same, ze mam jiny format obou avicek...