Ahoj, pro známé jsem koupil kabel na propojení PC a televize a oni teď neví jak to propojit. Kabel je v televizi připojen na Scart, a do PC vede klasicky konektor pro zvuk - stejný jako pro bedničky a pak přípojka na S-Video... Takhle je to propojené a teď nevíme jak přepnout televizi aby to bylo OK! Typ je to nějaká Orava... Díky za rady!
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Televize se musi prepnout stejne jako napr. pri pripojeni videa, tj. na EXT1, EXT2, AV, SCART1, SCART2, SVHS1, ... Zvuk se zapoji do zvukove karty, S-Video konektor do graficke karty (pri vypnutem PC), softwarove nastaveni zalezi na OS a typu grafiky. A pokud budou problemy, tak staci pouzit vyhledavani tady fe foru, je toho tu spousta ...
neni teba odpojovat antenu, jen pokud je problrm se zemnenim (jako ze ten je casto ) tak se na televizi objevuji pruhy - to odstranis prave odpojenim anteny resp. videa/dvd nebo jinych pripojenych pristroju, ale nutnost to neni
Kdyby nekdo doma mel stare elektronky kterych se chce zbavit, tak se mi prosim ozvete, za ty lepsi zaplatim! ...sbiram, bastlim
„Když neodskočíš z cyklu programu, nikdy nebudeš v podprogramu.“ == „Odvážnému štěstí přeje.“
Co se tyce me, tak ja vzdycky pred samotnym zapojenim vypnu PC, pak spojim kable (S-Video vstup i vystup + jack ze zvukovky do cinchu TV), pak znova zapnu komp a on uz sam rozpozna ze je napojeny na TV - monitor vubec nenabehne, vse uz je videt na TV...
Mario píše:Ten článek na PC tuningu popisuje nastavení v PC na nějaké staré grafice. Teď je vše jinak, nevím jak na to... /quote]
ty ovladace se zase tolik nezmenily, dneska jsou porad dost podobny - zkus u toho myslet logicky. V ovladacich najdes TV, aktivujes ji, nastavis normu... nic na to neni. napis co mas za kartu a ovladace.
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!