Aky je NAJ video player???

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Zoli(smazano) 22. 3. 2006 20:10

marxel píše:
Aj ked mi niekedy blbnu,ale to vacsinou,ked mam v titulkoch diakritiku.

No myslim ze ak mas k filmu titulky tak su v SK/CZ a tam je diakritika... Este raz odporucam BS :-B

Nemusi byt a neraz tam ani nemam :twisted:
Zoli(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Naryan 25. 3. 2006 16:46

BSplayer nebo Windows Media Player s Divxg400 (kvuli titulkum) a na DVD PowerDVD.
Naryan
Junior

Odeslat příspěvekod Haunter 25. 3. 2006 17:50

Pouzivam:
MV2 Player kdyz mi ve filmu neco nejde-v nem to jde a umi prehravat i hudbu.
Jinak na DVD POWER DVD
A na AVI Winamp-Kdyz tam jsou titulky tak MV2.
MV2 JE NEJ
Haunter
Junior

Odeslat příspěvekod kohutisko 27. 3. 2006 02:48

NAJ video player je ten, ktory danemu cloveku plne vyhovuje a je to subjektivne.

Chcel som vyskusat ospevovany bsplayer, kedze som ho pred 5 rokmi opustil kvoli lepsiemu prehravacu, ale ked mi NOD zahlasil, ze v instalacke je adware, tak som si to velmi rychlo rozmyslel. Taky soft si pozornost nezasluzi.

Osobne pouzivam a ludom instalujem media player classic. Pre mna ma tie neocenitelne vyhody ako
- skalovanie a posuvanie obrazu, co sa hodi na notebook.
- zrychlene alebo spomalene prehravanie.
- vie to prehrat dvd aj s menu a kapitolami, takze nepotrebujem 100 megabajtovy powerdvd alebo aky bazmeg
- ma to playlist

Co niekto moze povazovat za nevyhodu, je absencia posuvania titulkov, ale ak su k niecomu zle titulky, treba ich opravit pred pozeranim filmu a nie si kazit zazitok neustalym mackanim dopredu dozadu podla toho ako su momentalne titulky posunute. Ale je to vasa volba...
kohutisko
Junior

Odeslat příspěvekod znais 27. 3. 2006 04:25

MV2 player je asi best pretoze nove verzie BS playeru su z adwerom a
aj tam kde mi BS player zlihal MV2 player nemal problem :)
Akurat klavesove skratky su trochu viac hard ale nic nezvladnutelne ;)
znais
Junior

Odeslat příspěvekod Kyosuke 27. 3. 2006 04:50

Hlasuju pro Gabestův Media Player Classic, možnosti nastavení jsou brutální... ;-)
Kyosuke
Junior

Odeslat příspěvekod zet 27. 3. 2006 06:30

Kaffeine, prehra vsetko. (aspon zatial som nenarazil na problem).
zet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wanthom 27. 3. 2006 08:50

Nikto tu nespomenul Media Player Classic, vyzerá ako starý Windowsácky player, ale vie toho oveľa viacej, je rýchly a spolohlivý, odporúčam. (A sakra, naozaj to tu už bolo spomenuté, síce len v texte a malým písmom, ale predsa.)
Naposledy upravil Wanthom dne 27. 3. 2006 14:28, celkově upraveno 1
Wanthom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chupacabras 27. 3. 2006 09:34

Wanthom píše:Nikto tu nespomenul Media Player Classic, vyzerá ako starý Windowsácky player, ale vie toho oveľa viacej, je rýchly a spolohlivý, odporúčam.r/quote]

Čítal si pozorne?...

Ja by som dal ešte do pozornosti RadLight 3 (s "1024" alebo "1280" skinom, podla rozlíšenia).
Chupacabras
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FMG.sk 27. 3. 2006 10:10

BSPlayer a PowerDVD 6 Deluxe :P
FMG.sk
Junior

Odeslat příspěvekod ttt4 27. 3. 2006 10:24

MV2 na divx powerdvd na dvd
ttt4
Junior

Odeslat příspěvekod johnybravo 27. 3. 2006 11:22

na streamovanu telku VLC, na filmy BSplayer
johnybravo
Junior

Odeslat příspěvekod Krtinko 27. 3. 2006 12:10

Ja mám BSplayer a Media player ale poslednou dobou mi "blbnú". Keď dám fim prehrať v BS tak mi ho ani nespustí a je len čierna obrazovka alebo pustí ale len v angličtine, dokonca pri niektorých filmoch mi pustí aj češtinu aj angličtinu naraz. A keď cez WMP tak mi napíše niečo ako:"WMP cannot play a DVD because a problem occured while configuring copyright protection" a môžem dať buď close alebo more information ale to ma len hodí do pomocníka.....a to mi píše aj keď tam dám originál DVD :!: Neviete mi nejako pomôcť? Skúsil som aj reinstall oboch ale nepomohlo to, možno to je len v nastavení, možno kodekmi ale nedávno som sťahoval asi 40MB kodekov takže to asi nie, ale kto vie :? teda ja určite nie :D Ďakujem za pomoc
Krtinko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x-DoDo 27. 3. 2006 13:37

no mne sa paci MV2 player ale je to kazdeho osobna otazka takze ta otazka je dost zle polozena
x-DoDo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ehe 27. 3. 2006 13:57

Kyosuke píše:Hlasuju pro Gabestův Media Player Classic, možnosti nastavení jsou brutální... ;-))/quote]

Taky tak. Plně souhlasím. Nehledě na to, že má minimální hw. požadavky takže i video v HDTV kvalitě jde v klidu přehrát. Což se o BSplayeru, PowerDVD, WinDVD, Zoom playeru a MDV2 říci nedá. Ještě co je fajn přehrávač, tak je VLC.

Kodeky nejlépe CCCP.
Naposledy upravil Ehe dne 27. 3. 2006 13:58, celkově upraveno 1
Ehe
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka