Kde stáhnout video MACEK vs RATH?

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 07:06

Zdravím, nevíte někdo,kde si mohu stáhnout video ze včerejšího ataku pana Macka, který krásně pleštil ministra Ratha? Docela mne to pobavilo. Záznam jsem sledoval na ČT4, ale nejde mi to stáhnout. Díky za radu.
Notebook UMAX ActionBook 57T,Celeron 2,00GHz,1x 256MB RAM,1x512MB RAM,MS Windows XP Professional SP2,ADSL-Internet Expres
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 07:16

Díky moc, to byla rychlá odpověď a navíc kladná. Ještě jednou díky.
Notebook UMAX ActionBook 57T,Celeron 2,00GHz,1x 256MB RAM,1x512MB RAM,MS Windows XP Professional SP2,ADSL-Internet Expres
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Pedro83 21. 5. 2006 07:19

hehehe... tak mate aspon zaujimavu politiku
Pedro83
Junior

Odeslat příspěvekod vavy.p 21. 5. 2006 07:28

:D ..." my se neboxujeme, my se fackuje...."
konečně zajímavá politika....... :lol:
vavy.p
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 07:29

No to máš pravdu. Já se sice o politické dění u nás v ČR moc nezajímám, protože na to nemám žaludek, ale občas je i sranda, viz včerejšek. Pamatuji se,že podobné "výkony" byly docela běžné v Polské republice, tam se politici mlátili pořád. A že si to pan Rath zasloužil není žádné tajemství. Je sice pravda, že vládne silnou rukou, ale na druhé straně rozvířil takový prach, ře je to až nechutný. Celé roky se zde jelo podle norem,které byly zavedeny někdy v 90 letech, post ministra zdravotnictví vystřídalo již hodně lidí a žádný nedělal nic. Až tento Rath. Mám někdy pocit, že se ho lékaři a komora bojí.
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod WarCZ 21. 5. 2006 07:41

prvni věc je že děla vitr pro to jsou asi všichni. Věc ktera mi trochu vadi je ale že nadava veřerně na všechny a všechny uraži, když ale někdo něco řekne o něm ( jilkova ) tak se sbali a odejde. Myslim že byl hodně překvapeny :o)
https://zabovreska.webnode.cz/
Hodinky: Pebble Steel
Registrován od 19. 2. 2006
WarCZ
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 07:50

Souhlasím. Je to ryze arogantní člověk. Byly doby, kdy byl ještě řadový lékař. Potom se mu rýsovala cestička na post do Lékařské komory. Sliboval tenkrát jak se bude starat o blaho lékařů a lékáren. V momentě, kdy jej dosadily do křesla šéfa Lékařské komory změnil statut na mrtvou rybu, která jenom čeká na výplatní termín. Nedělal zhola nic. Když jej dosadily na post ministra, tak začal z pozice, kterou najednou měl dělat takové nesmyslné dusno, až to praští. Neumí jednat s lidmy, je arogantní a tak. Na druhou stranu ale je ten fakt, že se snaží napravit to,co se nepodařilo dosud nikomu na ministerstvu zdravotnictví. I když za cenu neustálých urážek a zesměšňování. Je to takový český Stalin.Ostatní mi jistě prominou takové přirovnání.
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod .ParadoX. 21. 5. 2006 08:26

fandím mackovi, jen si to neměl vyřizovat veřejně před lidmi a ještě k tomu na tom shromáždění, ale raději v soukromí... ale rath o něm a jeho ženě taky říkal nepěkné věci do éteru, takže tak.. ;)
<? echo "hello world"; ?>
.ParadoX.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The_mike 21. 5. 2006 08:34

Naposledy upravil The_mike dne 21. 5. 2006 08:36, celkově upraveno 1
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 08:35

Taky se přikláním na stranu pana Macka. A to, že napadl p. Ratha na veřejnosti beru jako úlet. I když možná měl plán se zviditelnit a také politickou stranu, za kterou si stojí, blíží se volby, tak kdoví? Možná také využil toho, že pana Ratha u nás v republice mnoho lidí nemusí tak možná počítal s podporou, kdoví, politika je politika a jsem i docela rád, že jí moc nerozumím a nezajímámse o ni. V poslední době, kdy to u nás "vedou" socani to tu jde velice blbě.
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 08:39

The_mike píše:http://www.youtube.com/watch?v=lpGOtX2Qm5A

zajimavejsi verze

To je super, myslíš,že se to dá nějak stáhnout? Suprovka máš ode mne pochvalu za skvělý příspěvek(i když o tom nerozhoduji já, ale Moderátoři Fóra)ale i tak moc super
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod .ParadoX. 21. 5. 2006 08:50

cieluch píše:To je super, myslíš,že se to dá nějak stáhnout? n/quote]
jak stáhnout video z youtube.com http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=29248&highlight= :wink:
<? echo "hello world"; ?>
.ParadoX.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 08:51

Ha už to mám pro zájemce zde je link na stažení: http://rapidshare.de/files/20966264/rath_1.avi.html a je to super!!
cieluch
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cieluch 21. 5. 2006 08:56

cieluch píše:Ha už to mám pro zájemce zde je link na stažení: http://rapidshare.de/files/20966264/rath_1.avi.html a je to super!!p/quote]

Pokud jsem porušil pravidla přidávání příspěvku do Fóra tím, že jsem zde dal odkaz ke stažení z jisté stránky, která mám hodně nelegálního obsahu, tak se všem Moderátorům omlouvám, uvědomil jsem si to až nyní.
cieluch
Poslední varování

Další stránka