Aky soft na TV kartu

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod milaneko 4. 8. 2006 11:45

Neviete poradit aky soft pouzit na Hybrid TV kartu Avermedia M115.
http://www.avermedia.de/cgi-bin/products_odm_M115.asp
Mam ju v NB ACER 5512 a dodany soft ACER ARCADE je hrozny a pomali. Je tam Philips 713x. Niektore stanice naladim ale napr.CT nejde zvuk, ked dam v nastaveniach CZK zvuk sice ide ale zas slovenske a ine nejde zvuk.
Uz vopred Dakujem za prakticku radu :oops:
milaneko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jech 4. 8. 2006 15:47

Na klasickou TV bych použil ATV2000. Na DVB-T nevím, protože u nás zatím nevysílá. Zkus se poptat na TVFreak, tam se spíš dočkáš nějaké kvalifikované rady...
jech
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike.M 4. 8. 2006 15:55

Jde nastavit na kazdy kanal zvlast. Ceske maji pal/GD a slovenske PAL/DK ci tak nejak. a to ti pujde.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neonn 4. 8. 2006 16:01

Mam kartu s Philips 7135 a pouzivam FlyTV (Fly 2000 TV)... zatim jsem s nim zadny problem nemel. Jednu dobu byl myslim dost oblibeny :), jak to s nim je ted (v porovnani s ostatnima) nevim, pouzivam ho uz asi rok.
Ale mam klasickou TV (analog). Jestli si poradi i s digitalem nevim.
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod milaneko 4. 8. 2006 17:49

Praveze nejde nastavit kazdy kanal zvlast aspon ja som to nenasiel. Je to hrozny soft tak jednoduchy ako pre bl.... .
milaneko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milaneko 4. 8. 2006 17:55

neonn píše:Mam kartu s Philips 7135 a pouzivam FlyTV (Fly 2000 TV)... zatim jsem s nim zadny problem nemel. Jednu dobu byl myslim dost oblibeny :), jak to s nim je ted (v porovnani s ostatnima) nevim, pouzivam ho uz asi rok.
Ale mam klasickou TV (analog). Jestli si poradi i s digitalem nevim.

Fly poznam pouzivam v druhom PC z Asusom 7135. Ale este som to neskusal na Hybrid. Mam pocit ze to len posaham nastavenia o Aceru v NB.Potreboval by som radsej nejaku skusenost uzivatela co ma takyto NB. ACER Aspire 5512
milaneko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod U238 6. 8. 2006 23:00

mám tiež AVerTVHybrid, mne z priloženého CD mi všetko šlape, aj HDTV - u nás šlape 5 programov. Neviem ich napáliť na DVD, skúšal som nero vision, nefachčí mi to.
U238
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wojta 6. 8. 2006 23:31

Zkuste ProgDVB, ale nevím jestli podporuje tuhle kartu. Já mám AverTV Cardbus Hybrid
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milaneko 7. 8. 2006 15:36

No ja som to kupil uz vsetko nainstalovane vyrobcom NB a soft od Averu k tomu nebol. Je tam len od ACERU univerzalny ACER ARCADE ale sty je to hruza.Neviete poradit nejaky original od Averu kde by som mohol potiahnut? To by asi bodlo
milaneko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wojta 7. 8. 2006 17:09

Aha, tak to je ten NB, co má integrovanou TV kartu. Zajímavé...
Zkus jestli by nešel ten ovladadač na Cardbus Hybrid nebo aspoň AverTV soft, který sice je taky nic moc, ale lepší než Arcade to bude, taky mám Acer a tenhle soft. se jim fakt nepovedl. DVDčka v tom taky nejdou pořádně přehrávat.
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milaneko 7. 8. 2006 19:32

Mohol by ist ten ovladac o tom nechcem polemizovat ale ja ktomu nemam soft od Averu ktorym by som to vyuzil tak neviem co stym ovladacom zvitazim?
milaneko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wojta 7. 8. 2006 19:36

Součástí ovladače je i software.
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milaneko 7. 8. 2006 22:26

wojta píše:Součástí ovladače je i software.a/quote]

To je OK len teraz netusím ktoru verziu mam stiahnut.Nasiel som tam AVerTV Hybrid+FM Cardbus (E506R) a stiahol 6.0.3.26 Beta 1.0.2.35 Add Czech language . Tato by mohla byt?
milaneko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wojta 8. 8. 2006 01:02

Nevím, zkus to. Raději si zapni Obnovení systému, kdyby se něco podělalo.
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milaneko 9. 8. 2006 10:51

Tak skusil som a mam hlavu v smutku. NB sa sekol a pomohlo ho vypnut jedine tak ze som ho surovo odpojil od prudu.Dal som obnovit system podla zachytneho bodu ale uz TV karta nejde ani pod ARKADE. Nic nenaladi asi ten ovladac zblbol cely system.Najhorsie ze ho neviem ani najst v systeme.Tak som musel odobrat kartu zo systemu a restartovat az potom sa to vratilo naspet.Tak prosil by som radsej konstruktivnejsie rady. Na taketo pokusy nemam chut. :roll:
milaneko
Kolemjdoucí

Další stránka