Problém- zvuk hraje jenom z jedné bedny...

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod r.vehovsky 8. 9. 2006 23:00

Mám integrovanou zvukovou kartu ALC658. Když zapojím nějaké zařízení do slotu pro vstup vnějšího zdroje, tak mi zvuk hraje pouze z jedné bedny...
Nevíte, v čem by mohl být problém?
r.vehovsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djmilas 8. 9. 2006 23:11

*zkus jin kabel

*2krát poklikej na ikonku hlasitosti a podívej se jestli máš vstup line in nastaven na center (a ne jen na jeden kanál).. Potom zkontroluj i nahrávání -> v tom okně s hlasitostí -> možnosti -> vlastnosti -> záznam -> podívej se jestli je ve taky na center..

*zkus nové drivery

-> napiš jestli něco z toho pomohlo..
djmilas
Junior

Odeslat příspěvekod r.vehovsky 9. 9. 2006 18:00

* Zkoušel jsem už kabely 2, ještě chcu zkusit ještě jeden kabel od kámoše v pondělí...uvidím, ale moc tomu nevěřím...

*V ovládání hlasitosti mám všechno nastaveno na center

*Nové ovladače jsem včera taky zkoušel, ještě než jsem tady psal příspěvek...

Neví někdo něco o této integrované kartě, i když se mi zdá divné, že by nepodporoval tento slot zvuk stereo...?

Začínám si už myslet, že je to hardwarová chyba...?

Pokud by někoho nadaplo ještě něco dalšího, v čem by mohl být problém, tak pls napište...
r.vehovsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JendaLinda 9. 9. 2006 21:35

Problém může být i ve zdroji signálu. Co je to zač a co má za výstupní konektor?
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod r.vehovsky 9. 9. 2006 22:00

No, k čemu to ted zrovna potřebuju, to je obyčejné video. Mám vzadu redučku ze Scartu na normalni 2 audio zastrčky a ty vedu dvojlinkou do zvukovky...
Stejný problém už byl, když jsem tam měl připojenou tv kartu obyčejným chinch-chinch kabelem...
r.vehovsky
Kolemjdoucí