co je to za soubor .IMG?

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod stereonukleoz 23. 9. 2006 17:06

ahoj, potrebuju vypalit image dvdcka ktere je ve formatu .img. Jedna se o film miami vice. Nero tuto priponu nepodporuje. muzete mi poradit program kterym tento soubor z image vypalim?umel by to treba alkohol?diky.
stereonukleoz
Junior

Odeslat příspěvekod Hollowback 23. 9. 2006 17:09

cloneCD
Athlon 64 X2 3600+, Gigabyte MA78GM-S2H, 2 GB AData DDR2 800MHz, 120GB Seagate 7200rpm, 250GB IBM Fedora 7
For Those About To Rock
WE SALUTE YOU!!!
Hollowback
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nargon 23. 9. 2006 17:20

Tento soubor je "nekompletni" image. jedna se pouze o cista data na disku, mel by k nemu byt i .cue soubor (max par KB). Pak je to kompletni image a jde normalne pouzit i v neru.

Dalsi moznost je ten soubor prejmenovat na .iso, tento format pouziva jen jeden soubor a obsahuje pouze ty cista data bez doplnujicich souboru (tj, presne stejny co .img)
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 23. 9. 2006 17:35

Nargon má sice pravdu, ale pouze v tom, že jde o "nekompletní" obraz CD...

chybějícími soubory jsou .ccd a .sub...

nicméně, soubor by měl být "vypálitelný" i bez dodatečných souborů (pakliže na něm není ochrana, vyžadující subkanálová data) a Alcohol to rozhodně zvládne...nero tuto příponu podporuje, jen je potřeba zvolit zobrazení všech formátů souborů...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod stereonukleoz 23. 9. 2006 18:50

diky chlapci :) prejmenovano a uz to jede!
stereonukleoz
Junior

Odeslat příspěvekod x22 23. 9. 2006 19:18

kernel_panic [passed] píše:chybějícími soubory jsou .ccd a .sub...
./quote]

Nie vzdy, iba ak sa ten subor vytvaral v cloneCD.

To s tym premenovanim na iso sa mi nezda, prave dnes som dva img (+cue+ccd+sub, ale tie nebolo treba) konvertoval na iso programom bchunk (bin2iso nefungoval) a iso boli ine ako tie img (velkost oboch iso je priblizne 87% z prislusneho img).
x22
Junior

Odeslat příspěvekod Chupacabras 24. 9. 2006 09:39

Skús ho premenovať na .iso alebo .bin
Nero by mal s jednou touto koncovkou fungovať.
Mám s tým skúsenosti, mne to pomohlo.
Chupacabras
Pokročilý

Odeslat příspěvekod yahu 24. 9. 2006 21:22

no pekne pekne, nic proti ale takto oficialne podporovat kradnutie filmov...si nejaky mantak stiahne film a ani spusti to nevie....tsss
yahu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 24. 9. 2006 21:28

yahu píše:no pekne pekne, nic proti ale takto oficialne podporovat kradnutie filmov...si nejaky mantak stiahne film a ani spusti to nevie....tsss

1. jak víš, že se jedná o kradený film?

2. kde se psalo něco o spuštění?
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod metla23 24. 9. 2006 21:59

yahu píše:no pekne pekne, nic proti ale takto oficialne podporovat kradnutie filmov...si nejaky mantak stiahne film a ani spusti to nevie....tsss

Jedna se o film miami vice ,kto by to prosím ta kradol? Tiež pochybujem že by si to niekto púštal. :D

p.s.
Alcohol 120% alebo Blind Write to určite zvládnu. :-B
X2 4000+,Asus M2A VM HDMI,2x1GB Ram, X1650PRO,BFG PhysX Ageia,Asus Xonar D2,M-Audio Jamlab, Amplitube 2,dualboot XP/PClinuxos
metla23
Junior

Odeslat příspěvekod yahu 24. 9. 2006 22:31

iwigirl píše:1. jak víš, že se jedná o kradený film?
i/quote]

Mno, asi tazko bude mat niekto tento film uz legalne doma, ale ved to nieje podstatne, ci ano? :)

metla> no pokial viem tak v amerike trhol sledovanostou aj Piratov karibiku 2...ale co zas amici vedia o dobrych filmoch, ze? :o)
yahu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palko444 25. 9. 2006 10:38

Vcera vecer som skusal napalit img file a mal som problem aj s Alcoholom aj fntom cd aj nero.Nero nevedelo co ponom chcem a Alcohol aj fantom to napalily ale len prvu kapitolu stale do kola.Najlepsi sposob bol otvorit to v Alcohole potom skopirovat na disk a potom normalne napalit v nero.
palko444
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yahu 25. 9. 2006 11:00

a skusil uz niekto z vas nainstalovat daemon tools, naemulovat ten image a cez nero to nakopirovat na dvd?
yahu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X__ 25. 9. 2006 11:01

yahu: Audiovizuální díla můžeš mít pro domácí použití bez originálu zcela legálně ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod JendaLinda 25. 9. 2006 17:13

yahu: Daemon tools nedoporučuji, dokáží systém dostat do takového stavu, že pomůže jen reinstalace. Raději bych pro namountování obrazu využil virtuální mechaniku v programu Alcohol 120%.

Přípona IMG se používá i pro obrazy disket, ty lze však poznat podle velikosti souboru.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Pokročilý

Další stránka