Ulozeni videa z archivu TV NOVA.

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod GeBu 7. 1. 2009 14:56

Není to RMTP - nějaký nový proprietární formát? Zkuste http://www.orbitdownloader.com/
GeBu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hakunděk 15. 1. 2009 20:00

A tobě to funguje?
Hakunděk
Junior

Odeslat příspěvekod GeBu 15. 1. 2009 22:36

Na Novu jsem to nezkoušel.
GeBu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hakunděk 16. 1. 2009 12:16

No snažil jsem se to vyzkoušet,ale je to podle mě na nic. Stáhne to pouze URL. Tak,že je čas udělat Orbitu pá pá.
Hakunděk
Junior

Odeslat příspěvekod djadja 16. 1. 2009 12:31

Na Novu funguje 100% Replay Media Catcher v plné verzi. Nevím, proč zrovna tobě, Hakunděk, nefunguje.
djadja
Junior

Odeslat příspěvekod JRD 27. 2. 2009 17:04

Protože "Kaa" neumí přidat dotaz sem je pokračování týkající se následné konverze staženého souboru v viewtopic.php?f=939&t=1067637 a další vlákno týkající se převodu FLV v viewtopic.php?f=939&t=1028381

JRD
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kaa 28. 2. 2009 05:26

2 JRD - Nedával jsem to sem, protože si myslím, že to sem nepatří. Není to žádný nový způsob, který by řešil případné problémy se stahováním. Kdo bude hledat ve fóru "jak na to" najde tenhle thread a osvědčený způsob od djadja, který je vysoko nad tvým odkazem.
Kaa
Junior

Odeslat příspěvekod Kaa 28. 2. 2009 05:26

smazán duplicitní vzkaz
Kaa
Junior

Odeslat příspěvekod palmexman 13. 3. 2009 15:59

Zkoušel jsem téměř vše co tu píšete a vše na prd, RM catcher to sice nahraje ale prevest to pak z flv do avi.... nejde nicim proste hazi to errory a nebo rovnou pada.
Pokud nekdo ma nejaky osvedceny zpusob budu rad, potrebuju si stahnout jeden serial (dil) na cestu dekuju
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Junior

Odeslat příspěvekod Kaa 13. 3. 2009 16:17

Mě pomohlo když jsem to přeinstaloval. Ale teď jsem musel kvůli hádajícímu se softu natáhnout zálohu z Acronisu a musel jsem stáhnout 4 videa (bral jsem ty nejmenší z Youtube), než se mi začala zobrazovat volba "Convert". Jestli budu mít více času, tak to prozkoumám podrobněji a napíšu sem.
Kaa
Junior

Odeslat příspěvekod djadja 13. 3. 2009 21:18

Pro palmexman
To flv video konvertovat jde bez větších problémů. Osobně jsem zkoušel převod do formátu video DVD přes program ConvertXtoDVD - výsledek je skvělý. Dá se udělat převod do avi s kodekem DivX nebo do něčeho jiného, jednak přes Xilisoft Video Converter nebo přes VideoFab (jiné programy jsem nezkoušel). V obou těchto programech to funguje, Xilisoft je asi dokonalejší.
Podle mého názoru je celý tvůj problém v tom, že to máš stažené s chybami. Flv přehrávač nebo např. KMPlayer to přehraje, ale programy na konverzi selžou. Je třeba mít stabilní download s rychlostí větší jak 1 Mbit/s, když stránku zrušíš a ponecháš jenom stahování přes RMC. Můžeme se dohodnout, jestli nám budou sedět bajty. Zvol konkrétní díl seriálu, já to vyzkouším.
djadja
Junior

Odeslat příspěvekod djadja 17. 3. 2009 18:18

Ještě doplním postup pro převod ze streamu flv do jiných formátů, který funguje na 100%.
Stáhnout prográmek FLV Extract - http://www.moitah.net
přímý link na stažení - http://www.moitah.net/download/latest/FLV_Extract.zip

1) Rozbalit do nějakého adresáře a spustit přes FLVExtract.exe
2) Do okéna s FLV Extract přetáhnout myší film, který chceme vyextrahovat, např. nazev_filmu.flv
3) Proběhne extrakce (velmi rychle) a ve stejném adresáři, kde je film se objeví vyextrahované video a audio - soubory nazev_filmu.aac, což je originální zvuk ve formátu AAC a nazev_filmu.264, což je vyextrahované video z filmu s kodekem H264 - přejmenujeme na nazev_filmu.264.mp4
4) nyní už jde snadno konvertovat film na jiný formát nebo ponechat mp4 se zvukem AAC

5) Spojit nazev_filmu.264 a nazev_filmu.aac na nazev_filmu.mp4 lze za pomoci např. prográmku YAMB - http://www.digital-digest.com/articles/ ... page5.html

6) Konvertovat nazev_filmu.mp4 na jiný formát např. přes Xilisoft Video Converter
djadja
Junior

Odeslat příspěvekod kanus 20. 3. 2009 12:08

Nevim jak vám, ale mě YAMB nefunguje.Vždy,když si vyberu dva soubory,kteréchci spojit,tak mivypíše chybu že neexistují... Nevíte někdo prosímco s tím? :-)
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djadja 20. 3. 2009 13:42

Pro kanus
Nevím jakou máš verzi YAMB. Já to zkoušel na 2.0.0.8 release (2007/09/14). Zkontroluj dvě věci
- přes Settings jestli je nastavena správná cesta pro mp4box.exe, tj. měl by se nacházet v adresáři C:\program files\yamb\mp4box.exe, pokud jsi při instalaci tohle umístění neměnil
- když načteš přes Editing - Clik to join supported files - Add - nazev_filmu.264 a nazev_filmu.aac a klikneš při označeném videu na Properties napravo, tak je potřeba zadat Frame-Rate - v našem případě 25.000
Pokud jinak nic v nastavení neměníš, tak ve stejném adresáři, kde máš film se objeví nazev_filmu.mp4
VD
djadja
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka