Ulozeni videa z archivu TV NOVA.

Záznam a úpravy zvuku a videa na počítači

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kanus 20. 3. 2009 15:10

Pro djadja
Díky, zaprvé byla chyba ve verzi programu, takže jsem stáhnul starší.Za druhé jsem nenastavoval frame rate a v tom u mne byla chyba. Jinak pěknej návod.
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djadja 20. 3. 2009 20:04

Není zač. Jinak jsem ještě odzkoušel Yamb - Yet Another MP4Box GUI verze 2.1.0.0 beta1 a MP4Box.exe, Latest version: 0.4.6 dev (Feb 25, 2009)
Funguje taky. Připadá mi, že jsou v těchto verzích odstraněny chybičky, které způsobovaly na některých místech filmu mp4 artefakty v obraze a nesprávné načtení rozměru 720x400, alespoň u mě to tak bylo.
djadja
Junior

Odeslat příspěvekod crazy117 27. 12. 2009 19:17

zase to maju nove, s ktorym sw to ide? skušal som asi 10 dik
crazy117
Junior

Odeslat příspěvekod djadja 4. 1. 2010 13:20

Stále funguje Replay Media Catcher. Alespoň mně na archiv Nova bez problémů. Verzi RMC mám 3.01 a jako prohlížeč Firefox 3.5.6, ale na prohlížeči nezáleží, funguje to i s IE.
djadja
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Voza 8. 2. 2010 17:18

Ahoj vsem,

mam problem s videem stahnutym z TV Nova ve vysoky kvalite (video v nizky kvalite OK). Stahnu video programem Replay Madia Catcher 3.11, prevedu ho do jinyho formatu pro dalsi zpracovani a v prevedenym videu je asi 2x rychlejsi zvuk. Zkousel jsem to prevadet ruznyma programama, ale vysledek je vzdycky naprt. Tri ruzny programy me to prevedly se zrychlenym zvukem, jeden dokonce asi 10x zrychlyl video a nektery me video ani nenacetly. Pritom si vetsina z nich s videem v ty nizsi kvalite poradi OK.

Prosel jsem to tady, ale zadny info, ktery by me postrcilo kupredu jsem nenasel.

Tady je vycet zkousenych programu, ve kterych jsem to zkousel konvertovat: Replay Media Catcher, Free FLV Converter, Internet Video Converter, Xilisoft Video Converter...

Nevite nekdo zarucenej zpusob, jak na to? Jedna se me hlavne o tu vyzsi kvalitu.
Koukam tady ze uzivatel djadja je v tomhle velmi zbehly, urcite bude vedet, co s tim ;-)

Predem moc dik za jakoukoliv radu.
Mr.Voza
Mr.Voza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmms 3. 10. 2010 23:29

Pro ukládání videí z TV Nova používám Replay Media Catcher. Sice to funguje a stáhne, ale jede to strašně pomalu. Internet mám rychlý dost, obvykle stahuju soubory 500 kB/s, ale z novy mi to stahuje jen asi 20 kB/s.

Naproti tomu z CT1 to stahuje plnou rychlostí, ale to stažené video pak nejde přehrát. Vždy se po několika sekundách zasekne obraz a zvuk jede dál. Jinak přehrávání videí z CT1 ve firefoxu jede normálně.

Měl někdo podobný problém? Jak to vyřešit?
Vždycky bude někdo lepší než ty. A krysám se nikdy nevyrovnáš. Nikdy!
xmms
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 4. 10. 2010 20:27

Něco je v FAQ, např. viewtopic.php?f=939&t=1024031
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel

Předchozí stránka