Nejdou smazat soubory z flash disku

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod deluX 28. 12. 2007 22:43

Ahoj,
Mam problem s flashkou (1GB). Je na ni asi 400MB ovladacu k notebooku Asus Extensa. Kdyz se soubory pokusim smazat v Total Commanderu tak se nedostanu dal nez k hlasce PRESKOCIT. Zkousel sem disk naformatovat ale bohuzel nejde. Zobrazi se pouze chybova hlaska ze WinXP nemohl disk naformatovat. Zkousel sem hledat tady na foru, ale nenasel jsem tak doufam ze sem nic neprehlid.
Diky za pomoc
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod Acorp 28. 12. 2007 22:51

Hm, pravym na složku - zabezpečení - upřesnit - vlastník - změnit na svůj profil a možná to pojede. Ale nevím kde by mohla být chyba. Vypadá to jako ve vlastnictví. Nevím jak je to s USB diskem, ale tohle mi dělalo u jednoho hard-disku s daty z přechozího OS.
Acorp
Junior

Odeslat příspěvekod Jirda 28. 12. 2007 23:07

nema ten disk nejakej prepinac nasobe ? jestli to nejni prez nej locknute
CPU AMD Athlon 64 X2 4400+, fosna MSI K9N Neo-F V2, A-Data Vitesta 2x 1024MB DDR II 800MHz Extreme Edition,HDD Seagate 120GB 7200.7 /320GB 7200.10, VGA Gainward N8600GT 256MB,
Jirda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod deluX 31. 12. 2007 15:41

Acorp píše:Hm, pravym na složku - zabezpečení - upřesnit - vlastník - změnit na svůj profil a možná to pojede. Ale nevím kde by mohla být chyba. Vypadá to jako ve vlastnictví. Nevím jak je to s USB diskem, ale tohle mi dělalo u jednoho hard-disku s daty z přechozího OS. /quote]

Prave ze takhle to u USB flash disku neni.

Jirda píše:nema ten disk nejakej prepinac nasobe ? jestli to nejni prez nej locknute

co si o mne myslis? :roll:

Nechapu proc to nejde smazat, bud to je teda tema souborama nebo v p*ci flashka.
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod xarcas 11. 1. 2008 23:12

Asi sis už poradil, je to cca 14dní starý dotaz. Pokud ne napiš jestli na ten flash disk jdou kopírovat nové soubory a následně mazat, jaký je souborový systém NTFS či FAT a nakonec mě zajímá jestli jsi to zkoušel i na jiném compu.
xarcas
Kolemjdoucí