od salama 26. 11. 2009 17:08
no je to asi tak, ze tam napr. nahram instalacku Firefox-u (potrebne casto na servis, pretoze IE zlihava, a potrebujem mat po ruke instalacku poprip. portable Mozill-u Firefox) a pri presune klucika na iny komp, nevidim ikonu u instalacky (v totalcmd) a tak si myslim, ze sa este nenacitala... ale pri pokuse spustit instalacku, to hodi chyby, tak bezim zas k svojemu PC, nahram to na klucik nanovo a uz tam vidno ikonu a instalacka na druhom PC konecne bezi... klucik som nechaval samozrejme viac krat preverovat (kontrola povrchu + automaticka oprava chyb skrz Windows "explorer" teda skrz "pruzkumnika" ci co to je za kravinu v tom blbom Windows)
alebo sa mi stalo, ze som si na klucik nahral nejake instalacky, data potrebne na servis, atd. po prichode na miesto servisu zistujem, ze mi o5 dve instalacky nefunguju... niekedy mi WIN XP zahlasi, ze sa nezdaril "zapis so zpozdenim" (viem o co sa jedna) avsak tato funkcia je vypnuta (vyrovnacia pamat pre externe zariadenia), predtym mi podobne chyby nikdy nevyhadzovalo v ziadnom Windows a vzdy som len klucik "surovo" vytrhol z PC po skonceni prace (aj po nahravani novych dat na kluc) a vsetko bolo vzdy o.k. jak na mojom PC tak na inych PC, takze nechapem tomuto hlaseniu z windows, domievam sa preto, ze sa nieco deje s mojim USB klucikom a potrebujem nieco, co overi zapisovanie a nasledne citanie (viac krat po sebe) na kluciku...
teoreticky ked sa to tak vezme, by bolo mozne na test pouzit aj utilitku urcenu pre klasicke HDD, lenze k USB klucom by tato utilita pristupovala cez tretiu stranu, teda cez ovladac pre USB MassStorageDevices, co sa mi 2x nepaci, ale asi ani inu moznost nakoniec nemam... ci ano ?
Cesta bez prekážok, nevedie nikam. (Maxim Gorkij)
Všetko čo sa môže pokaziť, sa pokazí. (Murphyho zakon)
-
MB:ASUS M5A97-EVO-R2.0, CPU:AMD FX-6350 (3900 MHz), RAM:2x Kingston 4GB 1866MHz (DDR3), VGA:Sapphire ATI Radeon R9 270X (2GB), PSU:SS-650HT-F3