Skusenosti s USB patriot

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod spajdo 18. 1. 2010 08:15

Ahojte ludkovia, idem si kupit USB-kluc a nie je to na chvilku a chcem ho pouzivat dlho a preto sa neviem rozhodnut ktory. Respektive som si vybral tento http://eshop.arnet.sk/zbozi/16gb-patriot-xt-boost-highspeed-usb-drive/detail.aspx?p=z:117331 ale nepocul som nikdy o tej znacke.
Nema s nim niekto nejake skusenosti? Ci je kazovy, alebo nieco ine.... Dakujem ^^
"I cesta dlhá tisíc kilometrov sa začína prvým krokom."
spajdo
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_S 18. 1. 2010 09:51

Nepočul? A co tak tady na fóru použít funkci Hledat? Je tu zmíněný několikrát, např zde: viewtopic.php?f=940&t=1094187
Petr_S
Pokročilý

Odeslat příspěvekod spajdo 18. 1. 2010 12:41

no tento clanok som si precital a bol celkom osozny pre mna, ale som mal na mysli nejake dlhodobejsie skusenosti nie len s prenosovou rychostou.
Napriklad ci sa lahko nasadzuje ten "vrchnacik" (ci sa to rychlo strati) alebo ci sa niekomu zlomil v ruksaku alebo taketo podobne veci....
Ked dam hladat na googli tak mi vyhodi tisice e-shopov, ale ziadnu diskusiu o nom (aspon nie v SK/CZ) hmm preto pisem sem ^^
spajdo
Junior

Odeslat příspěvekod 5h1nj1 18. 1. 2010 13:09

Jsou to spickove flashdisky. Material tela i cepicky je pryz. Konstrukce je slusna, drzi to pohromade i po delsim pouzivani. Diky urcite pruznosti je to i pomerne odolne, ale kdyz je clovek ras, znici cokoliv. Cepicka neni nijak pridelana k telu, takze kdyz jsi sklerotik, muzes ji ztratit, ale osobne mam radej, kdyz se tam nic "nebimba". Nevim, jake dalsi informace si predstavujes, je to porad jen flashdisk.
5h1nj1
Junior

Odeslat příspěvekod Vincent 18. 1. 2010 14:10

Tento flashdisk používám už docela dlouho a jsem s ním spokojen :) ani krytku se mi ještě nepodařilo ztratit, což se dost divim :) jinak s ní ale nemám žádný problém a doporučuji.
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 18. 1. 2010 14:36

Osobne ho mam uz vyse roka a je super. Mne sa krytka obcas vytiahne sama, ale inac velka spokojnost co sa rychlosti aj spolahlivosti tyka.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod 5h1nj1 18. 1. 2010 15:03

Mne se tedy krytka sama od sebe jeste nikdy nevytahla. Vzhledem k tomu, ze je pryzova, ma pomerne vysoky soucinitel treni a nepovytahne se sama, i kdyz nema zadnou zapadku. Dokazu si ovsem predstavit, ze kdyz to nekdo taha po kapsach, kde ma spoustu bordelu, nebo tak nejak, muze se to casem uspinit a "odrbat" a potom treba snadneji sleze.
5h1nj1
Junior

Odeslat příspěvekod spajdo 22. 1. 2010 08:21

no tak uz ho mam a idem ho testovat :) sa mi zatial velmi paci ^^
spajdo
Junior