No tak zase som začiatočník.
On s tým už voľačo skúšal ako píšem a mal to za stratené.
Takže mu nepácham škodu.
To by si hádam rozmyslel aj majiteľ karty.
Má tam foto dcérky od prvých dní.. podľa toho čo vravel..
Inštaloval som mu jeden notebook a pri tej príležitosti chcel program aj na zálohu dát z telefónov.
Keď som mu narýchlo ukazoval čo a ako z novým software a vôbec z W8 spomenul tieto karty.
Zachránil som napr. aj DVD ktoré sa vrátilo z nejakej IT firmy ako neobnoviteľné.. a to s DiskDiggerom bez nejakých hlbokých znalostí danej problematiky. Možno som mal len kvalitnejšiu mechaniku a viac šťastia a trpezlivosti.Viem tomu DVD som už ublížiť nemohol keď už je raz napálené a uzavreté "nedá" sa naň už nič zapísať. Mám za sebou obnovu z viacerých kariet a HDD ale toto je prvý krát čo som narazil na takýto aktívny odpor.
Zatiaľ sa snažím robiť operácie ktoré na kartu nič nezapisujú.
Študujem to postupne - u mňa pochopiť to, je ovládať niečo na 200%.. a ja som zatiaľ len človek ktorý prečítal o tom pár riadkov tuná a na wiky. Dovtedy som netušil že existuje program ako TestDisk ktorý je určite skvelý ale spätnú väzbu keď niečo potvrdíte nedáva žiadnu. Potvrdíte QuickSearch a hodinu sa nič nedeje... Ako mám vedieť či sa niečo udialo a bude to trvať hodinu? Dali by sa možno do programu dopísať riadky kódu že v prípade že prevádza nejaké načítanie, detekciu, tak by tam bežal riadok bodiek akože "makám na tom".
Nikto nevie všetko naraz.. A neber to ako kritiku programu, len píšem že nič nie je dokonalé. Ak by bolo, nebolo by tu toto fórum a ani ľudia ako Ty alebo ja..