Python.p píše:
Ohledně SSD, pokud máš jedno nech tam vše.
Pokud máš 2 tak jedno jako systémové a druhé jako "pracovní" tempy, bordel, a další věci...
... deleted ...
Stejně jsem to měl i v ntb (T420 s tím že na data/hry bylo mSata)
Obnovím to tu po pár mesiacoch:
Python, nerozumiem textu vyššie: tak kde si mal dáta? Najprv píšeš, že ten druhý SSD si mal na ""pracovní" tempy, bordel, a další věci..." a potom že dáta si mSATA SSD.
Prečo sa pýtam:
Ak sa dohodnem na cene, tak uvažujem o kúpe nového notebooku (zrejme Thinkpad T440s, Win7), v základnej konfigurácii má SSD 128 Gb a keďže má slot mSATA, tak uvažujem dokúpiť ešte jeden SSD 128 GB. Momentálne mám vo svojom R400 (Win 7) jeden HDD 250 GB, čo mi stačí, už roky sa hýbem okolo 100-150 GB využitého a cca 150-100 voľného priestoru a predpokladám, že to tak bude aj naďalej (a ak sa konečne rozhúpem, dám fotky preč z počítača a nechám si iba náhľady, tak to bude ešte lepšie v prospech voľného miesta). V tom novom notebooku uvažujem o takom takpovediac (pre mňa) najlogickejšom rozdelení: ten pôvodný SSD na systém a ten dodatočný mSATA SSD na dáta.
Teraz som si prečítal toto vlákno a nejako som zneistel. Je také rozdelenie vhodné? Díky