Dlink 323 - nefunkční disk

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 3. 11. 2011 13:20

Pořídil jsem Dlink 323 nacpal do něj 2x2TB disk WD EARS nastavil, naformátoval na Volume_1 a Volume_2 (žádný RAID) a začal na něj přes LAN nahrávat....

po pár hodinách a pár set GB dojdu a hláška že cílový hostitel není bla bla bla...

No nic, zkusím restart ale jaké překvaprní, Disk 1 se nehlásí... zkusil jsem nahrát zpět default i factory default...disk nikde....

tak jsem ho vyndal a společně s druhým zkusil napojit do PC. Druhý v pohodě nalezen, ale první stále ne...

když připojím jen ten první, nahlásí už při bootovaní PC - Device Erorr.. přitom disk se po zapojení normálně roztočí, jdou slysšet hlavičky... jen se holt v Dlinku njak po*ral...

teď jsem zkoušel nabootovat Paragon Partition Manager ale disk stále nenalezen... - I/O error...přitom než jsem disky do Dlinku instaloval, SMART byl OK, bez vadných sektorů...

Chtěl jsem disk projet i schkdiskem ale než se načte konzole po spuštění OS vyhodí to chybu 0x0000007B...

Pomůže někdo?
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 3. 11. 2011 13:37

je asi mrtvej reklamuj :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Gruppe 7. 11. 2011 13:26

zajimavy ze v pohode slapal do do doby nez se dostal do NASu....pak delejte na neco zalohy
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý