Podle mého názoru tím myslí End to End Data Patch Protection s "unikátním" Smart ECC.Raid ECC. Zastávají stejnou funkci, která se prodává pod různým obchodním názvem. Kingston nazval ochranu dat RAISE, Crucial prodává tu samou věc jako RAIN a Phison používá Smart ECC, nebo Raid ECC.
Smart ECC™ is new RAID ECC technology to recover uncorrectable errors. When a page is found faulty and flash ECC protection fails to recover the uncorrectable errors, the defective page will be reconstructed by our Smart ECC™ engine.
Člověk si zapamatuje jeden název a pak ho používá, stavá se mi to taky. Kromě toho v té záplava, co mi včera psal, bych se nedivil, kdyby si prohodil sealion za snowlion. Tohle mi trvalo napsat 25 minut a česky. A odstřelím každého, kdo mi bude ještě někdy šířit jabber a spamovat. Od rana mi přišlo 25 dotazu do boxu, až zjistím, kdo to byl, tak ho vysvleču kůže.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.