Tak jsem psal na tech. podporu CZC a odepsali abych přinesl disk na reklamaci,jen jsem z nich nemohl dostat jak se k tomu v těchhle případech servis staví,uvidíme.....tento model již v nabídce nemají takže bud to uznají nabídnou výměnu za jiný a nebo (což mámv plánu nabídnou vrácení peněz...2.4k je nezabije a já budu mít klid a svatej pokoj.
Koupil jsem si SSDčko pro zrychlení netbooku a snížení spotřeby,to první bylo znát okamžitě ale spotřeba je jak jsem se dočetl u těchhle levných SSDček naprosto stejná takže trochu výkon oželím (ten dodaný hitachi 250GB šlapal výborně) apojed na klasické plotně....je rlativně rychlý a tichý tak co...navíc má i větší kapacitu.
Počkám ještě týden,teď jsem instaloval čisté startery a nebdu dělat vůbec žádné upravy kašlu na to a budu disk používat tzv. jako pasivní uživatel který PC technice nerozumí a jen ji používá...výrobce v manuálu ani na webu žádné rady jak se o SSD starat nedává tak co si z toho dělat hlavu....dělal jsem všemožné optimalizace a tweaky a bylo to naprosto k ničemu...spíš si myslím že to naopak disku uškodilo,TRIM podporuje,jede na 7čkách které jsou na ně připravené a napprsoto k ničemu...chvíli budu ssd takto normálně používat a pokud to zase klesne reklamuji.
V tomhle nejsem zdaleka sám,zahraniční i česá fóra se tím jen hemží...
http://www.hofyland.cz/?club&klub=35258 ... 302e0729b3 ten člověk je na tom o trochu hůř než já...jestli děal nějaké optim. netuším...