obnova dát z interneho hdd- pracovná plocha

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod paulo78 8. 7. 2019 09:35

Stalo sa mi že pri zapnuti notebooku naskocila obrazovka ktora je prazdna,system sa nespúšťa.
Tak som som vytiahol interny hdd , dal do adaptéra, a našlo mi v druhom pc toto : Vyhradene systemom D, tam je prazdny priecinok, a Lokalny disk v ňom su nejaké dáta. Lenze ja som na tom notebooku občas ukladal dáta na Pracovnu plochu. Teraz to na tom hdd nevidim, myslel som ze aj data na pracovnej ploche su dáta ktore niekde na tom internom hdd najdem... Snad som o to na veky neprišiel :-l
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 8. 7. 2019 09:45

To je jednoduché, obnov data ze zálohy, disk zformátuj, udělej jeho kontrolu a nahoď zpět image OS.

plocha je normálně tady:
%USERNAME%\desktop
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 8. 7. 2019 11:43

Na odkazu %USERNAME%\desktop je plocha aktivního systému - pokud je disk v jiném PC, tak to moc nezabere :)

Adresář plochy je na systémovém disku ve: Users \ jméno uživatele \ Desktop. Pokud byl profil pod heslem, bude třeba jej zadat pro procházení složek.
Ten prázdný systémový oddíl normálně nevidíte, jsou v něm čísti pro spouštění systému.
Emil Pastelka
Junior