Tak to je luxus. No nic, mám další otázku. Přidal jsem tam ten druhý disk, nastavil ho na JBOD, vytvořil jsem fond úložiště a svazek....tak a co teď? První disk mám typ RAID: základní. Půjde teď z toho základního přetáhnout všechny data na ten JBOD a pak ho (ten základní) předělat na ten JBOD abych měl jeden svazek a a jeden fond úložiště? Nebo jak to udělat?
-- 28. 1. 2022 18:31 --soban píše:Technika voláš zbytečně.
1.) Od nich to funguje OK
2.) Přístupové udaje ti nedají
3.) Jiné zařízení které neprodávají nenastavují
Oni mi právě slíbili, že nám tu síť zapojí tak, aby fungovala jak potřebuju, mám dokonce dojem, že ten člověk, co tu anténu montoval, mi o tom horním switchi říkal, že je jen stovkový, ale neměl u sebe gigový a slíbil, že se další týden staví a zprovozní to, taky se měl podívat na zásuvku, kterou mám ve sklepě, jestli to není kabel, měl by u nás být, ale skončilo to jak to skončilo, když jsme je dva měsíce urgovali, hlavně kvůli tomu že se pořád sekal STB tak sem poslali člověka, ale nebyl to technik, byl to další obchodní zástupce, který nám přivezl svůj STB aby jsme ho zkusili vyměnit s tím, že technik přijede další týden....no a je to asi snad půl roku a nikdo se neozval. A je toho víc. Prostě špatné