dokovací stanice k AndroidTV - doporučte

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod regine 12. 11. 2023 19:38

Koupil jsem AndroidTV Hyundai, ale USB-2 neutáhne externí HDD, na kterém mám fotky a videa. Z USB flešky přehrává bez problémů. Doporučte mi dokovací stanice pro USB-2 k AndroidTV s dodatečným/externím napájením dokovací stanice. Nejlépe z vlastní zkušenosti. Na netu jsem našel různé od 600 Kč do jednotek tisíc.
Disk se roztáčí s odběrem 1 A dle výrobce Samsung.
Zatím užívám vyřazený setop box Maxxon. Vysoce levné řešení, ale hrozné ovládání s dalším ovladačem.
Nice Day :-) Hezky den :-)
regine
Junior

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 12. 11. 2023 20:43

Pokud má TV více USB portů, Můžete ještě vyzkoušet tzv. duální napájecí kabel - třeba tento. Jen hledejte požadovanou koncovku pro Váš typ HDD.
Emil Pastelka
Junior

Odeslat příspěvekod regine 13. 11. 2023 15:49

@Emil Pastelka Duální napájecí kabel (napájecí Y kabel) na druhý port USB pomohl. Ale v telce jsou jen dva USB porty, v jednom už je osazen dongle na bezdrátovou klávesnici. Nejspíše pořídím aktivní/napájený hub pro rozšíření portů USB, abych nebyl v budoucnu omezován. THX
Naposledy upravil regine dne 13. 11. 2023 18:03, celkově upraveno 1
Nice Day :-) Hezky den :-)
regine
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 13. 11. 2023 16:12

Tohle nejspis vyresi libovolny napajeci adapter od mobilu s USB-A + levny USB prodluzdrat. 80% lidi najde oboje doma.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 13. 11. 2023 16:16

Přesně tak. Cokoliv 5V/1A.
Emil Pastelka
Junior