Jaký HDD 250 GB

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod bacoss 27. 7. 2006 09:53

Poraďte, jaký koupit HDD 250 GB? Vybírám mezi Hitachi, Seagate, WD.
Využit bude jako 2. disk na domácím počítači se zákl. deskou Intel D845PEMY. Žádné speciální požadavky na něj nemám, jen chci aby dlouho fungoval bez poruchy a aby nenadělal moc rámusu, i když si myslim, že mý větráčky jen tak něco nepřeřve.
bacoss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ansam 27. 7. 2006 10:02

Ja doverujem jedine značke MAXTOR, tichý, bezporuchový
Ansam
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oops! 27. 7. 2006 10:07

Výběrem hdd od těchto tří značek nic nezkazíš. Je vlastně jedno, který si vybereš. Ja zvolil minulý týden Seageta 250GB 7200.10 a zatím spokojenost...moc nehřeje, nedělá kravál a je i rychlejší (aspoň mi to tak připadá) než můj předchozí Maxtor 80 GB. Navíc mám na něj 5letou záruku.
S poruchovostí na tom jsou taky stejně, ale hlavně záleží na jaký kousek narazíš a jak se k němu ve skladu chovali (vlastní zkušenost ..chvili jsem dělal ve skladu ATcompu a u Edcz, tak vím jakto chodí...):D.
Oops!
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ripper-CZ 27. 7. 2006 10:18

No, a do tretice vseho nejlepsiho, ja ti doporucim Hitachi. Pak si vyber :D Mam Hitachi 250GB SATA doma, a jsem s nim naprosto spokojenej. Ve skrini ho mam zavesenej, a neslysim ho ani v noci.
Chtěl bych poděkovat firmě Microsoft, která mi úrovní svých produktů umožnila seznámení s krásou Linuxu.
OS nemá být pro peníze, ale pro lidi...
Ripper-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod Mira 27. 7. 2006 10:31

Doporučuji ti jednoznačně Seagate je o poznání levnější než WD a hlavně se nechová jako ústřední topení př. většina disků Maxtor. :wink:
Mira
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gruppe 27. 7. 2006 10:36

Mam Maxtor MaxLine III a spokojenost :) Ale nestezuju si ani na WD....jestli ti jde o desetinky, mrkni na netu na testy :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 28. 7. 2006 11:43

Dneska je už jedno jestli si vybereš maxtor, nebo seagate - firma Seagate nedávno Maxtor odkoupila a já si myslím, že to bude znát. Každopádně doporučuji Seagate řady 7200.10 s kolmým zápisem a 16 MB keší - chybu tímhle výběrem rozhodně neuděláš a 5 letá záruka za to určitě stojí.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod X__ 28. 7. 2006 14:33

Maxtor :D

Mám: Maxtor MaXLine 3, 300 GB, 16 MB cache, SATA, NCQ, FDB
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN