Prosim o radu(Ukladani na 2 pevne externe disky soucasne)

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod delwin 21. 5. 2007 00:55

No to mozna jo, ale mam strach o to prijit myslim tim o me veci a kdyz mas na tom pevnem disku asi tak okolo 30 000 slozek a denne ukladam asi na polovinu z toho kazde data do jine slozky a pak nekdy to i presouvam to by me zabralo moc casu a kdyz udelam chibu na tom druhem disku tak pak se v tom vubec nevyznam a takle bych to mel zaroven na obouch na stejno.

Jinak jsem zjistil ze system funguje na NTFS ale skousel jsem to s tou klavesou F8 a nejak je to divne nejak se v tom nevyznam kdyz tam dam CD s Win musim je nechat kompletne probehnout a nebo tu F8 zmacknout hned na zacatku a co pak dal prosim o radu jsem s toho pomalu zuofalej dik vsem za radu.
E-Plus motorola MPx-200+512Mb Vodafone Nokia 9300 +1Gb
delwin
Junior

Odeslat příspěvekod dejw 21. 5. 2007 01:10

Ja stale nejak nechapam, naco su ti externe disky na taketo zalohovanie. Ak len preto ze ich uz mas, tak ak sa da, tak odtial vytiahni len disky a supni ich do compu na spominany raid 1, najlepsie hardwareovy a nebudes mat problem. Vsetko potrebne spravi raid.

Chapal by som, keby si tie disky mal len na zalohy a drzal ich daleko od compu, pre pripad poziaru, ale pises, ze denne menis na nich data. takze ich asi denne pouzivas a teda si myslim ze by mohli byt aj v compe. Tot moj nazor.
dejw
Junior

Odeslat příspěvekod zabar 21. 5. 2007 06:31

No ja si spis rikam, proc jeden nepouzivas na data a na druhej jednou za den nenechas udelat zalohu (kterou si navic muzes odnest a nerozhodi te ani pozar).
zabar
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 21. 5. 2007 11:27

Dva externí disky na jedna a ta samá data je absolutní zbytečnost... Je opravdu lepší ten RAID 1 a na konci dne udělat zálohu na ten exterňák. Jinak si pusť dvě instance Total Commanderu a kopíruj..
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod delwin 23. 5. 2007 20:29

Caderom: Co to je za program ja bohuzel An neumim dik delwin.
E-Plus motorola MPx-200+512Mb Vodafone Nokia 9300 +1Gb
delwin
Junior

Předchozí stránka