1. dal by som si bioas 1001 - 1101 - 1201, pouzil ovladace z prilozeneho DVD abo tie majove z webu. Vse mi ide pod XP SP2 ok
2. vyskusal by som zapojit sluchatka, inak napisane - otestoval ci nie je problem v reprakoch
3. odinstaloval by som TV kartu a nainstaloval system bez nej - tak zamedzim konfliktom a otestujem si funkcnost dosky
4. bios - ci mam zapnute HD audio abo AC'97..
5. ak mam skrinku v prednym vyvodom audia, zapojim repraky i nan. Predny, zadny vystup i HDMI su nezavisle ne sebe regulovane/ovladane
5. skontrolujem si ovladace hlasitosti, ci mam na maxime, ci mam povolene a nemam nahodou mute
6. skusim pohybat jackom v zastrcke, mozno studeny spoj
7. v biose sa da vypnut HDMI..
8. najnovsi BIOS je 1501:P
9. zistil som, ze zvuk Ti ide.. tak v kazdom programe skontrolovat nastavenie zvukoveho vystupu. Najlepsie v nastaveniach control panel -> sound vybrat preferovany ako Realtek HD audio ouput (zadny vystup). Taktiez to skontrolovat v kazdom softe individualne. Tak napr. systemove zvuky mozes mat vyvedene do LCD reprakov a prehravat hudbu do hifi veze, video do TV (zadny, predny, HDMI vystup) .. myslim, ze vse bude ok:)
mam i TV kartu + USB repro + bluetooth a vzdy bol zvuk ok (spolu 6 audio zariadeni)
..este skontrolovat tu realtek ohavnost v systemovej liste - ikonka pri hodinach - ja to hned dal prec, tak neviem ci i nieco v tom nie je