Gigabyte GA-400L Pokročilé Nastavení BIOS

Vše o základních deskách

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Martin-N66 14. 7. 2007 12:22

Zdravím.Mám PC s AMD AthlonXp 2500+ Barton na základní desce
GIGABYTE GA-400L nVidia NForce-2
BIOS tato deska používá Award F11

Vím ze je v BIOSu možnost upřesněného nastavení AGP (Rychlost 4-8x,Fast Write a další) ppmocí stisku určité klávesy nebo jejich kombinace.
Měl jsem to bv PC uložené v txt. ale asi jsem soubor omylem smazal a teď nevím jaká to byla zkratka a jak se v BIOSU do rozšířeného nastavení opět dostat...poradíte?
Díky všem. :P
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Junior

Odeslat příspěvekod ondra1 14. 7. 2007 12:31

CTRL+F1
ondra1
Junior

Odeslat příspěvekod blino 14. 7. 2007 13:06

CTRL + F1 - uz spomenute vyssie

nabuduce staci citat manual :wink:
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Martin-N66 14. 7. 2007 13:21

Dekuji mockrat :P ,dam vedet jak jsem pochodil,urcite je to ono,nemohl jsem si to vybavit a manal je zabordelenej :( buh vi kde :lol:

Ozvu se pozdeji,ted "procesavam" PC na Spyware,hijackery trojany a jinou HAVET....
Vcera se mi tam dostali 3trojsky kone,kteri delaji ze cca. po 10minutach "surfovni" otevrou stranku vyrobce(neznameho) jisteho antriviroveho a antispamoveho softu s varovanim ze je muj pocitac nakazen a at stahnu jejich produkt a KOUPIM.
Kur...y zas....y :!: poslou cloveku do PC smeti a pak nabizeji svoje reseni ktery je pekne drahy.....STRILET :!: :!:

Jeste ze existuji SW jako Ad-Aware,Spybot a Spyware Terminator,pro jistotu PC skenuji vsemi tremi a uz ty potvory nasly!!

Je to OT vim ale chci varovat ostatni

Soubory maji tyto nazvy
vtuts.dll nnnmnkl.dll vxkawusu.dll
Nakopiruji se do system32 a nejdou odstranit ani v NOUZOVEM REZIMU.
Spousti se hned po restartu a dva z nich se naloguji jako doplnek IE...i kdyz jej v moznostech zakazete spousti se vesele dal a delaji "Vyrobci" reklamu na jeho produkt.
Jakmile ono okno s nabidkou vyskoci,zpomali to pocitac natolik ze je problem IE vubec minimalizovat natoz zavrit.

Dal bych sem screen aby bylo videt o jaky soft a hlavne vyrobce jde ale uz je odstranuji .
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 14. 7. 2007 21:03

Kombinace CTRL+F1 v BIOS chodi takze se konecnne zobrazily pokrocila nastaveni.Jeste jednou dekuji za pomoc :P :wink:

Jinak to smeti jak jsem popisoval uz je z pocitace nastesti pryc
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Junior

Odeslat příspěvekod ravenman 15. 7. 2007 01:09

niekedy tým otvoríš až šialene pokročilé nastavenia ,ktoré fakt sú len pre výrobcu asi určené,by si neveril s akými názvami som sa raz na nemenovanej doske stretol
ravenman
Junior