MB MSI K9AGM3-FIH, So AM2, AMD 690G / SB600, VGA HDMI

Vše o základních deskách

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ss2men 25. 1. 2008 07:46

Poprosil by som o Váš názor na túto matičnú dosku. Zaujíma ma hlavne stabilita a bezporuchovosť. Veľa predajcov v kamenných obchodoch sa vyjadrilo že nepredávajú dosky MSI, vraj majú na nich veľa reklamácií. Ak niekto vlastní túto dosku, mohol by mi reálne zistiť či je na zadnej strane sériový port RS232.
Ďakuejm
ss2men
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mattiash_king 25. 1. 2008 11:42

Nie je optional(teda voliteľný). A k MSI mám odpor, môj subjektívny názor.

Obrázek

K9AGM3-FD/FIH
mattiash_king
Pokročilý

Odeslat příspěvekod NovaD 25. 1. 2008 11:43

K MSI mam odpor aj ja,mal som len jednu dosku MSI a bolo to hrozne a hlavne OC sanca bola 0% :roll:
V kazdom pripade nerob paniku,lebo... "Errare humanum est" :)
NovaD
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chito 25. 1. 2008 12:05

poslední desky MSI už nejsou tak hrozné, ale osobně bych do nich nešel. Raději bych volil Gigabyte, asus, abit, dfi, sapphire (nové desky vyrábí dfi)
chito
Pokročilý

Odeslat příspěvekod metla23 25. 1. 2008 12:12

Radšej zober Asus M2A-VM HDMI ,bežia mi na nich 2 kompy bez problémov.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10300012
X2 4000+,Asus M2A VM HDMI,2x1GB Ram, X1650PRO,BFG PhysX Ageia,Asus Xonar D2,M-Audio Jamlab, Amplitube 2,dualboot XP/PClinuxos
metla23
Junior

Odeslat příspěvekod NovaD 25. 1. 2008 12:23

Nove dosky od MSI s oznacenim EFI by mali podla predbeznych sprav dosahovat bez problem 500MHz pri FSB ale neviem,ake to bude v reale :wink:
V kazdom pripade nerob paniku,lebo... "Errare humanum est" :)
NovaD
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ss2men 25. 1. 2008 13:05

do asusu nemôžem ísť, lebo satelitná karta sky star2 mi na nej nepôjde. Overená informácia od majiteľov tejto karty. Konkrétne sú problémy práve s chipsetom M2A

ja som dosť dlho používal práve značku MSI a som nadmieru spokojný, taktovať dosku ani procesor nemienim. Ked som niekedy pretaktoval procak o 30% to bolo poznať, teraz ak zmenou frekvencie a multiplikátora dosiahnem zvýšenie rýchlosti o 2% tak to reálne ani nespozorujem.
ss2men
Kolemjdoucí