Zdravím všecky počítačový maniaky, našel si mne jeden nečekanej problém - přestal mi startovat starší komp, poslední dobou používanej už jen pro archivaci a zálohování. Po důkladný prohlídce jsem našel příčinu - odpadnul chladič z procesoru, protože se odlomil jeden ze dvou zobáčků na bakelitový podložce, která je přišroubovaná na základní desku PC a na kterou se pružným třmenem upevňuje chladič procesoru právě na ty dva zobáčky. Deska je ASUS M2N-E socket AM2. Podložka je k desce přišroubovaná 4ks šroubů, rozloženejch do rohů obdélníku 48mm x 96mm. Deska je přitom jinak v excelentním stavu, protože měla nadprůměrnou péči i chlazení (netaktovalo se, co půl roku se ouřadovalo s vysavačem na prach, vzadu na skříni byly kromě zdroje další 2 výtlačný větráky 85mm plus procesor dostával extra chladicí vzduch samostatným wind-tunelem), takže do poslední chvíle běhala jak víno s dvoujádrem Athlon 64 X2 a W7 Ultimate 32b. Nerad bych ji proto byl nucenej vyhazovat a nahrazovat něčím jiným "z druhý ruky", tudíž velice pravděpodobně v mnohem horším technickým stavu - protože kupovat něco nový znamená dneska pořizovat v podstatě fungl new železo a cpát do něj W10 - cena přitom půjde kamsi nad 5 kKč jen za procík...
Takže pokud někdo můžete uvedenou podložku postrádat, protože stejnou nebo podobnou desku směřujete do červenýho kontejneru, budu vděčnej za nabídku do SZ - poštovný platím, nebo se v rámci dojezdu cca 1 hodina autem stavím osobně.
Díky předem za help.
Předem se omlouvám moderátorům, ale při sebelepší vůli jsem tady nenašel jinou sekci/rubriku, kam bych podobnou poptávku mohl pověsit - pokud máte lepší umístění, prosím o přesun tam.