ASUS B550M-PLUS - update BIOSu, "problém" s GPU

Vše o základních deskách

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Boris.Bestie 16. 8. 2023 11:19

Tak asi nejsem podle Kina normální. Já na noc vypínám monitor, protože mám lehké spaní a blikání diody monitoru mě budí
Boris.Bestie
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 16. 8. 2023 11:32

Co máš za monitor? U většiny stavová dioda v režimu spánku staticky tlumeně svítí.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cardillaVILLA 16. 8. 2023 14:16

Já třeba vypínám monitory taky, konkrétně 2x Dell, kdy blikající dioda má docela razantní světlo a je to dost poznat, to samé myš od Razeru a její zelený logo.
cardillaVILLA
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 16. 8. 2023 14:30

Je to spíš reflex a momentálně mám monitor kousek od televize, takže i to slabé blikání je trochu otravné. V tomhle je super (třeba při nočním stahování) i můj case, který umožňuje vypnout diody. Jenže svítí i základní deska (tam to šlo vypnout), grafická karta (tam to nejde vypnout, ale skrz case toho moc neprosvítí) a myš (tam se dají ledky vypnout až načtení aplikace ve windows... uf!). A to jsem se snažil vybírat věci bez podsvětlení, ale... :)
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 16. 8. 2023 15:04

Asi jsem "divnej" ja, ale ... podsvicena klavesnice zhasne spolu s PC, v CASE sviti jen a pouze to co chci a jen a pouze tehdy, kdy ja chci. Celou dobu jsem tak nejak zil v domneni, ze treba take o tomto ten vhodny vyber komponent ma byt?

Dokonce i muj router ma tlacitko "svetla off" a prestanou blikat i stavove LEDky aktivity.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod zivan 16. 8. 2023 15:52

Ja na to pouzivam bud cernou fixu nebo kus ustrizeneho papirku (+-dle barvy zarizeni) a izolepu. Me to tedy nevadi, usnu i u zapnute TV nebo v Norsku pri polarnim dni, ale nejsem doma sam :)

Doma mam router s moznosti zmeny tlacitka "WPS" na tlacitko pro zapinani/vypinani diod, ale stejne ten Asus obcas zacne svitit. Kus papiru, izolepa a at si sviti.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 16. 8. 2023 16:51

:D
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod cardillaVILLA 17. 8. 2023 12:21

Na routeru mám nastavený na noc, aby se světýlka vypla. Jenže DELL má nepochopitelně možnost pouze LED diodu OFF při zapnutém monitoru, při vypnutém obrazu pulzuje a nelze to nějak nastavit.
cardillaVILLA
Junior

Předchozí stránka