Ma niekto NF4 Ultra-D a chladic Scythe? (problem)

Vše o základních deskách

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod wanrouter 2. 7. 2006 20:17

Ahoj, kupil som si zakladku DFI NF4 Ultra-D na moj SanDiego 3700+ by som rad nasadil Scythe Shogun.

Pri montazi treba odstranit povodny ramik. Scythe ma svoju kovovu sponu aj zospodu dosky, taka stvorcipa hviezda a s nou je aj problem...

- obsahuje taky vyrez - stvorec presne pod cpu, kde su na doske nejake stvorcove "suciastky"... AVSAK ja mam par tych suciastok aj mimo toho vyrezu a ked dosadne spodok na dosku, tak sa bojim, ci ich nemoze poskodit. Je sice cely povrch spony pokryty silikonom lepkavym, ale niesom si celkom isty...

Ma niekto podobny chladic od Scythe? alebo mi vie poradit co s tym?

dekuji mockrat
EPED
wanrouter
Junior

Odeslat příspěvekod kejda 6. 7. 2006 00:17

ja bych se spíš bál aby mi to 800miset gramovi hova** nevyrvalo díru v desce:-))ale myslim si že když je tam ten silikon že to nebude problem
Canon EOS 400D,sigma 70-300 APO DG makro,18-55 EFS canon
kejda
Junior

Odeslat příspěvekod wanrouter 6. 7. 2006 06:04

ano nad tym som tiez uvazoval... ale sposobom akym to je upevnene proste nema to ako odpadnut :D

Len to ma 2 zachytne body... to ma stve, stabilizacia na dvoch sroboch nieje najlepsie riesenie. Este pritom ich treba dotahovat sucasne presne aby chladic nebol na jednu stranu viac nakloneny a neznicil sa tym socket aleb procesor po dlhej dobe...
EPED
wanrouter
Junior