Vytuhnuti pocitace a konec

Vše o základních deskách

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Qwerty2007 2. 1. 2007 19:14

Nevěděl jsem kam to napsat tak třeba sem.Je to jednoduché prostě nastartuju komp,najedou winy a po chvilce práce v něm se sekne obraz(tedy komp :-)) no a nic se nedá dělat jen tvrdý restart.No ale po restartu už to ztuhne ještě než mi najede windows.Už se mi stalo že to vytuhlo i v biosu.No vyměnil jsem pastu na procáku ale nemám tam více jak 40 stupňů takže to asi chybka nebude.Vím že to zdrojem nebude ale i tam jsem vyměnil větráček bo mi chrastil.Napadli mě Ramky,mám jednu 512 a jednu 256,zkoušel jsem jet jen na jedné či na druhé ale taky nic.Ještě zkusím ramky od kámoše.Jo a grafiku jsem taky vyměnil a tuhne to pořád.Tak už buď jen ty ramky a nebo základní deska,ale přece kdyby byla vadná tak by nejela vůbec nebo ne?No a s tím že to po prvním vytuhnutí pak tuhne dříve by svědčilo o tom že se tam něco přehřívá a pak už to má tu vysokou teplotu,ale co když jsem už všechno s větráčkama otestoval a vyměnil.Neměl někdo tuto záhadnou vadu na kompu?Sice to není žadná namakaná mašina ale nový se mě kupovat nechce.
Qwerty2007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jankop 2. 1. 2007 19:39

Vidím, že jsi zkusil ledacos :) První rada zní: pozorně se podívej na velké kondenzátory základní desky. Nenafukují se na vršku? Nevytéká z nich tmavá kapalina nahoře nebo u spodu?
jankop
Junior

Odeslat příspěvekod metla23 2. 1. 2007 19:43

Tiež to vidím na vadné kondenzátory
X2 4000+,Asus M2A VM HDMI,2x1GB Ram, X1650PRO,BFG PhysX Ageia,Asus Xonar D2,M-Audio Jamlab, Amplitube 2,dualboot XP/PClinuxos
metla23
Junior

Odeslat příspěvekod Qwerty2007 3. 1. 2007 10:42

No tak jsem to zkusil a díval se na ty kondenzátory,komp vytuhnul ale žádný kondenzátor se nenafukoval ani z nich nic nevytékalo.Ale i tak by to asi mohla být deska co?No naši pořád ať to hodím do servisu a já to tam nakonec asi budu muset dát.:-(
Qwerty2007
Kolemjdoucí