Viem ze su to dost pokrocile nastavenia ale ked koli tomu Command Rate to musim vyplnit laebo potom nemusi to byt spravne a bude to degradovat vykon , Za rady dakujem
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
ravenman píše:[ano , ale ked mam ja AUTO tak nemozem zmenit Command Rate a ked dam manual mozem ho zmenit a zarove moznem menit aj tie ostatne co su hore napisane a preto aby som nedegradoval vykon potrebujem vediet ich spravne nastavenie
georgino66 píše:Zdravím - poraďte někdo chytřejší
Dostal jsem do ruky kámošův komp - prý s tím nic neprováděl ale mám podezření jestli nějak nezahaproval jeho dost starý zdroj. Komp byl ve stavu, že po zap chtěl jen a pouze floppy - nešel ani dostat do BIOSu. Z flopyny pak v pohodě nabootoval do DOSu, ale tam neviděl ani připojený hard.Usoudil jsem , že je BIOS v *****, stáhnul nový BIOS pro jeho desku a flashnul to. Po akci vše v pohodě, BIOS vypadá OK - už jsem skoro otvíral šampáňo ale chyba lávky - komp najíždí jenom do toho BIOSu - dál se za boha nedostane. Dával jsem default setting, baterku ven, cmos clear ale furt najíždí a skončí v BIOSu - poradte nebo to asi rozbiju - díky
georgino66 píše:no to bych taky moc rád věděl !l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků