Moderátor: Moderátoři Živě.cz
valjean81 píše:Tak od včerejška mám doma také monitor.
Do dnes jsem měl 19" CRT takže u mě nebude taková euforie jako u někoho kdo přecházel z nějakého LCDčka. ........
Draimon píše:Už asi dva dny pročítám jak toto fórum, tak různé recenze. Chtěl bych nový monitor hlavně na hry a filmy, ale dosud jsem se nemohl rozhodnout, protože se bojím roztažení některých starších her, takže mě zaujalo že tento umí zachovat poměr stran. Když už jsem si ho chtěl objednat tak jsem ale přišel na to že jeho rozlišení má GK neumí. Umí 1600x1200 a nejblíže rozlišení zde probíraného monitoru je 1440x900. Navíc hry toto rozlišení také nepodporují, alespoň ty které jsem namátkou probral. Mám Radeon 1950pro a používám catalysty 7.5. Prosím proto než se definitivně rozhodnu pro nákup o informaci jaké rozlišení používáte a zda s tím nejsou problémy?c/quote]
norwaiz píše:u mna vyhral HP w2207 aj ked nie som zastanca TN+, ale myslim ze tento monitor je da best v tejto triede
aquila píše:na to rozlisenie treba uz HD filmy resp hodne dobry upscaller .. len len roztiahnutim je to o nicom...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků