LCD 22" - Samsung 225BW vs 226BW vs HP w2207

CRT, LCD, tiskárny a technologie tisku, skenery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hujer61 5. 10. 2007 16:27

loldaolda píše:tak jsem si procetl komplet cely tento thread.

Kupuji kompletne novou masinu.
Puvodne jsem chtel koupit klasicke 4:3 resp. 5:4 19 LCD. Po precteni tohoto threadu jsem se rozhodl pro 22''HP w2207 :-)

Jen se mi nezda ze v datartu ho maji za lepsi cenu nez napriklad v alfacompu(kde stoji zhruba 8900), jak tu nekdo psal :)
pokud je to pravda tak se to asi vyplati koupit tam, litr je prece jen litr... :)

V Datartu ho mají za 9900Kč,v Alfě za 9040Kč.Kamené obchody.
A ještě jednou tady někdo napíše něco o odlescích tak je vyložené pako.Těm radím,kupte si ho a budete na něj čučet s otevřenou hubou.
hujer61
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 5. 10. 2007 18:31

E4rL: to ti urobi kazdy monitor, na to potrebujes nejaky poriadny upscaller .. t.j. v pripade kompu softwarovy .. ja na nom moc filmy nepozeram, takze mne to je jedno ..
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod Jackal 5. 10. 2007 18:35

A ještě jednou tady někdo napíše něco o odlescích tak je vyložené pako.Těm radím,kupte si ho a budete na něj čučet s otevřenou hubou.e/quote]

Krásná věta. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dzefo 5. 10. 2007 18:36

ja mam 226cw a maximalna spokojnost.....
dzefo
Junior

Odeslat příspěvekod Cosmic77 5. 10. 2007 19:49

Jen se mi nezda ze v datartu ho maji za lepsi cenu nez napriklad v alfacompu(kde stoji zhruba 8900), jak tu nekdo psal :)
pokud je to pravda tak se to asi vyplati koupit tam, litr je prece jen litr... :)

Pochybuju že HP w2207 mají v Datartu levněji.
Na stránkách ho ani nemají v nabídce a i kdyby tak DT neni z nejlevnějších...

Ještě bych dodal že Ti co jim "vadí" lesklá obrazovka by si měli vzpomenout jakou obrazovku měli CRTčka na která čučeli několik let a nevadilo jim to... :roll:
Tenhle monitor taky brzy koupím :mrgreen:
C2D E6750, Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B, A-Data Vitesta EE 2x1GB 800+ MHz, ASUS P5K-E WiFi-AP, ASUS EAH2600XT/HTDP 256MB GDDR3, Corsair HX520 520W, Thermaltake VC3000BWS Armor Jr., Seagate 7200.10 320GB, Samsung SH-S203N Black, HP 22" w2207v
Cosmic77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Burton2 5. 10. 2007 20:46

Cosmic77 píše:Ještě bych dodal že Ti co jim "vadí" lesklá obrazovka by si měli vzpomenout jakou obrazovku měli CRTčka na která čučeli několik let a nevadilo jim to... :roll:
Tenhle monitor taky brzy koupím :mrgreen::/quote]

Ja mam CRT a nic se mi neleskne WTF ???
Burton2
Junior

Odeslat příspěvekod sauhirt 6. 10. 2007 22:22

No v polovine zari (den, max dva) byl v Datartu vazne za 7990 i s dani (doprava zdarma) ale chvili po tom, co jsem si ho objednal ho vyradili, by zkrachovali prodavat to tak levne pro vsechny ;)

a nevypada to na nejaky vadny zbozi, obraz peknej, bez vadnejch bodu, proste spokojenost :)
sauhirt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arantir 6. 10. 2007 23:43

dnes som sa bol v datarte pozriet na to HPcko,ked bol moj favorit.bohuzial,videl som v nom vsetky svetla a aj vyklad s tovarom za mnou.hned vedla neho bol nejaky Samsung,tiez 22,na ktorom nebol ziadny odraz vidiet.na druhej strane nejaky acer,ale tiez ziadny odraz.musim ale uviest,ze farbam vladol jasne HP,dalo sa to krasne porovnat.bohuzial ten odraz ma odradil :-(
arantir
Junior

Odeslat příspěvekod Syfon 7. 10. 2007 07:52

arantir: To je jasne, tam je svetlo na kazdom rohu, najlepsie to zistis, ked ho budes mat doma v izbe a podla toho sa riad. Ja to spravim tak, ze si ho objednam cez net a podla toho uvidim, ak to bude kriticke tak ho vratim :)
Chuck Norris si vie kolenom poškrabať kríže keď ho svrbia
Syfon
Junior

Odeslat příspěvekod Fuck8r 7. 10. 2007 08:22

arantir: to nesmíš říkat nahlas tady v tom threadu "Fan klub majitelů HP" že má nějakou chybu - tady se může HP jenom chválit ! ... pochválíš ho ... "oni" pochválí tebe ... všichni se vzájemně chválí a blahopřejí si ke koupi a všichni si chrochtají a jsou spokojení ale běda, BĚDA ! jestli zde někdo pochválí konkurenci a nebo nedej bože upozorní na nedostatky "jejich boha" ... to tu nastane davová psychóza a začnou tě linčovat jak psa !!! ... tady už se několik lidí dohodlo (i když je to zřejmý FAKT) že HP prostě lesklou obrazovku NEMÁ !!! :o :lol: :lol: :lol:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hujer61 7. 10. 2007 12:07

Fuck8r píše:arantir: to nesmíš říkat nahlas tady v tom threadu "Fan klub majitelů HP" že má nějakou chybu - tady se může HP jenom chválit ! ... pochválíš ho ... "oni" pochválí tebe ... všichni se vzájemně chválí a blahopřejí si ke koupi a všichni si chrochtají a jsou spokojení ale běda, BĚDA ! jestli zde někdo pochválí konkurenci a nebo nedej bože upozorní na nedostatky "jejich boha" ... to tu nastane davová psychóza a začnou tě linčovat jak psa !!! ... tady už se několik lidí dohodlo (i když je to zřejmý FAKT) že HP prostě lesklou obrazovku NEMÁ !!! :o :lol: :lol: :lol: /quote]

poslouchej ty blbečku.HP samozřejmě lesklou obrazovku má!Ale právě v tom je ta krása obrazu!!!Kdo to nemá před sebou na stole tak to nikdy nepochopí!Mám ho doma od pátku a věř mi a všichni co tady pořád dokola kvákate nesmysly o nějakých odrazech a pod., že ten obraz na tomto panelu je naprosto fantastický,samozřejmě v rámci technologie a žádné odrazy při prácí nevnímám pokud je vyloženě nehledám!A na rozdíl od druhých mám možnost srovnat tento panel se Samsungem 226BW,protože ho má bratr a mohu naprosto zodpovědně říct že Samsung na tento panel nemá!Takže ti doporučím,kup si tento panel a potom můžeš odpověďně kritizovat,štourat a pomlouvat.Do té doby drž laskavě zobák pokud chceš mlít takové kraviny.
hujer61
Junior

Odeslat příspěvekod DejmiJohn 7. 10. 2007 12:08

heh pekne napisane Fuck8r ale ja ho pojdem tiez kupit ale az v januari asi :D a je pravda ze aj od crt sa odraza svetlo a ked mi svieti lampa tak vidim ju aj na monitore ale ked si ju tam nebudes vsimat tak ju tam ani neuvidis
Galaxy Note 10.1 2014 32GB LTE
DejmiJohn
Junior

Odeslat příspěvekod hujer61 7. 10. 2007 12:29

sauhirt píše:No v polovine zari (den, max dva) byl v Datartu vazne za 7990 i s dani (doprava zdarma) ale chvili po tom, co jsem si ho objednal ho vyradili, by zkrachovali prodavat to tak levne pro vsechny ;)

a nevypada to na nejaky vadny zbozi, obraz peknej, bez vadnejch bodu, proste spokojenost :)

no,možný to je,já tam jednou koupil vysavač o tři tisíce levněji než v ostatních obchodech.A to ho měli na internetovém obchodě taky o ty prachy drahží. :lol:
hujer61
Junior

Odeslat příspěvekod standakostka 7. 10. 2007 12:32

hujer61 píše:Takže ti doporučím,kup si tento panel a potom můžeš odpověďně kritizovat,štourat a pomlouvat.Do té doby drž laskavě zobák pokud chceš mlít takové kraviny. /quote]

Klídek jo, fuck8r to hp má a myslím, že tuto diskuzi nádherně shrnul.
Nepochybuji, že w2207 je parádní lcd na hry, filmy a občasné psaní textů či kódu. Ovšem pokud se zejména píši texty či kód, tak si tím tak jistý nejsem. Už tu někdo to hp vracel, protože mu na práci v cadu nevyhovovalo.
standakostka
Junior

Odeslat příspěvekod hujer61 7. 10. 2007 12:47

fuck8r má kůlový a jenom blbě kecá a ty mu nežer vše co řekne!
Naposledy upravil hujer61 dne 16. 10. 2007 14:05, celkově upraveno 1
hujer61
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka